Anakartta kısa devre mi var?

AliMert37

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,567
Yeni bir gigabyte b450m h anakart aldım 2. Elden. Her parçayı taktıktan sonra herhangi bir güç gelmedi. Daha sonra çalışan psunun calismadigini fark ettim. Farklı bir çalışan PSU ile denedikten sonra yine o da çalışmamaya başladı. Anakartin kısa devre olup olmadigini nasıl anlarım?

Çalışmamaya başladı derken? Aynı güç kaynakları başka anakartta da mı çalışmadı?

Çalışmamaya başladı derken? Aynı güç kaynakları başka anakartta da mı çalışmadı?
Farklı güç kaynakları boş şekilde sadece fanları çalıştırmaya çalışırken bile ışıklar yanıp sönmeye başladı.

Farklı güç kaynakları boş şekilde sadece fanları çalıştırmaya çalışırken bile ışıklar yanıp sönmeye başladı.
Anakart büyük ihtimal kısa devre yapmış benzeri başıma gelmişti. Güç kaynaklarını da bozmuş olma ihtimalin var ben önceki güç kaynağımı kısa devre yapan anakartımı açmak için uğraşırken bozmuştum.

Anakart büyük ihtimal kısa devre yapmış benzeri başıma gelmişti. Güç kaynaklarını da bozmuş olma ihtimalin var ben önceki güç kaynağımı kısa devre yapan anakartımı açmak için uğraşırken bozmuştum.
Tamir olur mu bu anakart? Ne kadar tutar tahmini

Geri