Türktelekom Discord Hakkında

abdulkadir1998

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
360
Merhaba ben Türknetten, Türktelekoma geçtim fakat dns çalışmıyor discord girmem gerekiyor. Telefondan giriş sağlayabiliyorum ama pcden giriş sağlayamıyorum vpn vs. kullanmak istemiyorum herhangi bir program kullanmadan bunu çözmenin bi yöntemi mevcut mu. Modemden falan ayarlama gibi

Merhaba ben Türknetten, Türktelekoma geçtim fakat dns çalışmıyor discord girmem gerekiyor. Telefondan giriş sağlayabiliyorum ama pcden giriş sağlayamıyorum vpn vs. kullanmak istemiyorum herhangi bir program kullanmadan bunu çözmenin bi yöntemi mevcut mu. Modemden falan ayarlama gibi
alternatifleri denediniz mi

Goodbyi dpi sorununuzun çözer

Goodbyi dpi sorununuzun çözer
Kaspersky kullanıcılarında aktif olmuyormuş sanırsam bende kaspersky kullanıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben bu şekil kullanıyorum mecbur kalırsan dene bi
Dns çalışmıyor o goodbydpi'de kullanmış olduğum virüs programından dolayı virüs olarak görüyor programı kaldıramam kaldık ortada

Kaspersky kullanıcılarında aktif olmuyormuş sanırsam bende kaspersky kullanıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dns çalışmıyor o goodbydpi'de kullanmış olduğum virüs programından dolayı virüs olarak görüyor programı kaldıramam kaldık ortada
Kaspersky malesef goodby engelliyor. Ya kasperden vazgeçeceksin ya da goodbye dan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,280
Üyeler
185,700
Son üye
Shaolinnn
Geri