Ekran kartından dolayi para yetmiyo

9070XT + Oled tabii ki. Çevre birimleri sonra halledilir ama Oled'in yeri dolmaz. Kalite IPS diyen var o arkadaş kendi kullansın.

9070XT + Oled tabii ki. Çevre birimleri sonra halledilir ama Oled'in yeri dolmaz. Kalite IPS diyen var o arkadaş kendi kullansın.
kaliteli bir ips>fp (uygun) bir oled 20k altı oledlerde çok sorunlu olan var
ekran kartından kısmak hangi aklı yerinde olanın fikridir anlamış değilim

Kardeşim belliki her zaman sistem alan birisi degilsin. Senede bir veya 2 senede bir parça degiştirecek durumun gözükmüyor. 3 ay boyunca bunu düşünecek kadar kendini yıpratmana hiç gerek yok. yapacagın şeyi söylüyorum çok basit. monitör her zaman alırsın. oledler çıktı bak millet saldırdı. sonra gen4 woled tandem vs diye yeni şeylerde çıktı. O yüzden monitöre gerekirse max 8-9 k bütçe ayır. güzel uygun bir şey al 2k. ve bütün parayı kasaya yatır. güçlü bir ekran kartlı sistem al. Bunu yaparsan pişman olmayacagına emin ol. monitörü her zaman alırsın.

alicagim oled yaklasik 28k civarinda 5080 almayi planliyorum onuda en max ayarlarda oynarim diye yoksa 1080p veya 1440pde 9070 xt bence gayet yeterli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kardeşim belliki her zaman sistem alan birisi degilsin. Senede bir veya 2 senede bir parça degiştirecek durumun gözükmüyor. 3 ay boyunca bunu düşünecek kadar kendini yıpratmana hiç gerek yok. yapacagın şeyi söylüyorum çok basit. monitör her zaman alırsın. oledler çıktı bak millet saldırdı. sonra gen4 woled tandem vs diye yeni şeylerde çıktı. O yüzden monitöre gerekirse max 8-9 k bütçe ayır. güzel uygun bir şey al 2k. ve bütün parayı kasaya yatır. güçlü bir ekran kartlı sistem al. Bunu yaparsan pişman olmayacagına emin ol. monitörü her zaman alırsın.
hocam ilkim olucak inşallah 9070 xt alirsam 5080 veya 6000 serisine kadar cikmayi planliyorum harcliklarimla. ilk basta bende oyle dusunuyordum ama ondada karar vermis durumda degilim 5080 veya 5070 ti almayi dusunuyorum

her şey tecrube ile alakalı abicim sen youtube dan video izleyerek yorum yapmaya devam et gerçek bir oled monitör kullan sonra yorumunun utancını yaşa. Beni de engelle sana zahmet.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,202
Üyeler
185,384
Son üye
BleazFinaly
Geri