Bynogame üzerinden CS2 skinleri ne kadara satılır?

cengizovic

80+ Silver
Reaksiyon skoru
967
Arkadaşlar CS2 skinleri ve bıçağımı satıp nakit çevirmek istiyorum. Bynogame komisyon ücreti ne kadar? Daha önce satış yapanlar var mı? Bilgi verirseniz sevinirim. İlk defa kullanacağım bu platformu.

CSFloat üzerinden satabilirsin.

Hocam orası fiyatı baya düşürüyor. 79 dolar en ucuz steam üzerinde oraya girince 55 dolar diyor.
Dostum ilk kez mi trade yapacaksın anlamadım. Steam fiyatının bir önemi yok zaten. 3. parti sitelerde fiyat zaten düşecek. Bynogamede daha da düşük fiyatlar Csfloat'a özel bir şey değil yani.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca ByNoGame fiyatı daha düşük olanlara göre kıyaslama çünkü ByNoGame'in 20 dolar kesinti yaptığı skinden CSFloat sadece 2 dolar kesim yapıyor.
@Demacia'lı Master Yi arkadaş güldüğüne göre daha iyi önere verebilir yine de.

Son düzenleme:
Dostum ilk kez mi trade yapacaksın anlamadım. Steam fiyatının bir önemi yok zaten. 3. parti sitelerde fiyat zaten düşecek. Bynogamede daha da düşük fiyatlar Csfloat'a özel bir şey değil yani.

Ayrıca ByNoGame fiyatı daha düşük olanlara göre kıyaslama çünkü ByNoGame'in 20 dolar kesinti yaptığı skinden CSFloat sadece 2 dolar kesim yapıyor.
Evet. İlk defa 3. parti siteleri kullanacağım. Elimdekini olabildiğince en az komisyonla, zararla satmaya çalışmak.

@Matt Murdock iki tarafa da koydum aynı fiyattan. Acelem yok. hangisi satılırsa artık.

Geri