🔥İndirim KTC 27″ H27E6 300Hz (320 OD) 1Ms 2K Fast IPS Pivot 10.999TL

Monitörü aldım. Renkleri hiç beğenmedim belki bir süre oled kullandığım için onun üstüne bu bana çok kötü geldi, ışık sızması kabul edilebişir düzeydeydi, açı sıkıntısı var, üstüne birde stuck pixel çıkınca n11 üzerinden iade ettim. Ürün 13 gün oldu hala iade bekleniyor diyor ne n11 ne incehesap bir aksiyon alabildi.

Monitörü aldım. Renkleri hiç beğenmedim belki bir süre oled kullandığım için onun üstüne bu bana çok kötü geldi, ışık sızması kabul edilebişir düzeydeydi, üstüne birde stuck pixel çıkınca n11 üzerinden iade ettim. Ürün 13 gün oldu hala iade alamadım.
Oled sonrası renkler kötü gelmesi çok normal ben ipsten geçtim ve renkler gayet iyi hocam. Fakat ilkinde bana da stuck pixel denk gelmişti ikincisi de siyahlarda aşırı parlama mı desem o tarz bi sorun var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sanırım bu olaydan dolayı oluyor.

1764277348901.webp

Demek viewing angle açısından iyi değilmiş.

Lenovo Legion 27Q-11 27" 0.5ms (Mprt) 300Hz (2xHDMI-DP) G-Sync, Amd Freesync Premium Pivot 2K QHD 2560X1440 IPS Panel Wled Monitör 67D3GAC1TK

Bu nasıl sizce ktcye göre hangisini almak daha ve eksi artı olarak neler söyleyebilirsiniz

Lenovo Legion 27Q-11 27" 0.5ms (Mprt) 300Hz (2xHDMI-DP) G-Sync, Amd Freesync Premium Pivot 2K QHD 2560X1440 IPS Panel Wled Monitör 67D3GAC1TK

Bu nasıl sizce ktcye göre hangisini almak daha ve eksi artı olarak neler söyleyebilirsiniz
Kullanılan monitör paneli ile KTC'nin paneli ile aynı zaten. sadece monitör hızında fark var geri kalanı parlaklık, renk gamutu vs vs KTC daha üstün. Kısaca değmez

Geri