umix
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 837
rdr2 yüklümü en çok onda belli olur durumu.Direk karşısında oturuyorum şuan sağ ve sol altta bir ışıksal sorun var gibi anlamadım valla
rdr2 yüklümü en çok onda belli olur durumu.Direk karşısında oturuyorum şuan sağ ve sol altta bir ışıksal sorun var gibi anlamadım valla
Oled sonrası renkler kötü gelmesi çok normal ben ipsten geçtim ve renkler gayet iyi hocam. Fakat ilkinde bana da stuck pixel denk gelmişti ikincisi de siyahlarda aşırı parlama mı desem o tarz bi sorun var.Monitörü aldım. Renkleri hiç beğenmedim belki bir süre oled kullandığım için onun üstüne bu bana çok kötü geldi, ışık sızması kabul edilebişir düzeydeydi, üstüne birde stuck pixel çıkınca n11 üzerinden iade ettim. Ürün 13 gün oldu hala iade alamadım.
Kullanılan monitör paneli ile KTC'nin paneli ile aynı zaten. sadece monitör hızında fark var geri kalanı parlaklık, renk gamutu vs vs KTC daha üstün. Kısaca değmezLenovo Legion 27Q-11 27" 0.5ms (Mprt) 300Hz (2xHDMI-DP) G-Sync, Amd Freesync Premium Pivot 2K QHD 2560X1440 IPS Panel Wled Monitör 67D3GAC1TK
Bu nasıl sizce ktcye göre hangisini almak daha ve eksi artı olarak neler söyleyebilirsiniz