canimbenes
80+
- Reaksiyon skoru
- 105
bu monitörü alıp sıkıntı yaşayan nerdeymiş diye soran vardı demi?
çoğunda buna benzer şekilde ama bunda bir tık fazla gibi. bunun markayla alakası yok ipsler malesef bu şekil.Arkadaşlar monitörüm geldi. İlk kez IPS monitörüm oluyor dolayısıyla nasıl test edeceğimi bilmiyorum. İlk işim ışık sızdırma testi oldu. Siyah ekranda sonuçlar bu şekilde bana biraz fazla geldi normal mi sizce bu kadar?
monitöre önyargılı olmamaya calısıyorum ama bu nedir birader, hiçmi bakmadınız paketleme yaparken? paneli eline vereceklermiş nerdeyse.Üstadım karşıdan baktığımda sol üst köşede bir sızma görebiliyorum bir de bunu farketmemiştim o sızmanın olduğu yer ise böyle oturtamadım da maalesef 2. El mi acaba?
Üstad iade talebi oluşturdum ama bi yandan bi model daha gördüm philips dual moda sahip 15 bin fiyatı var lakin gaming gecesine özel aynı fiyata olursa alınır mı sence?çoğunda buna benzer şekilde ama bunda bir tık fazla gibi. bunun markayla alakası yok ipsler malesef bu şekil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
monitöre önyargılı olmamaya calısıyorum ama bu nedir birader, hiçmi bakmadınız paketleme yaparken? paneli eline vereceklermiş nerdeyse.
üst taraf defolu zaten ondan iade etmelisin.Üstad iade talebi oluşturdum ama bi yandan bi model daha gördüm philips dual moda sahip 15 bin fiyatı var lakin gaming gecesine özel aynı fiyata olursa alınır mı sence?
Işık sızması bir tek köşede var sorun değil pek de abi ekranı takamamışlar ki![]()
bence vazgeçerek en doru kararı vermişiz diyim sana.çoğunda buna benzer şekilde ama bunda bir tık fazla gibi. bunun markayla alakası yok ipsler malesef bu şekil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
monitöre önyargılı olmamaya calısıyorum ama bu nedir birader, hiçmi bakmadınız paketleme yaparken? paneli eline vereceklermiş nerdeyse.
ben sana dedim haftalar önce. her çok konuşan uzman olsaydı oho... ben bunun ışık sızmasına falan takılmadımda o panel üstü nedir hiçmi kalite kontrol yapmadınız paketlerken yazık..bence vazgeçerek en doru kararı vermişiz diyim sana.
bunu defolu diye yarı fiyatına koysalar yine satamazlar. o görüntü nedir allah askına bir ton para veriyor insanlar.Monitörün direk karşısındayım oyunda sağ alt ve sol alt inanılmaz kötü oynayılacak gibi değil.
Alıntıyı görüntüle
yok hocam yani birkaç ölü pixeli olmasını ya da ışık sızmasını anlayabilirdim de o panel ne gerçekten. Aklım almadı benimdeben sana dedim haftalar önce. her çok konuşan uzman olsaydı oho... ben bunun ışık sızmasına falan takılmadımda o panel üstü nedir hiçmi kalite kontrol yapmadınız paketlerken yazık..
Monitörün direk karşısındayım oyunda sağ alt ve sol alt inanılmaz kötü oynayılacak gibi değil.
Alıntıyı görüntüle
usta ambalajı açmadan nasıl görebilirsin bu hatayı. Merak etme sorun yaşamazsınız.İdefix ambalajı açık ürünleri iade almıyoruz yazmış umarım sorun çıkmaz![]()
Hocam bu pixel yanma muhabbeti konusunda firmalar kendilerini geliştirdiler mi? Ne düşünüyosunuz?Oled geçin hocam herhangi bir Oled'in yanında IPS böyle oluyor.
Alıntıyı görüntüle