🔥İndirim KTC 27″ H27E6 300Hz (320 OD) 1Ms 2K Fast IPS Pivot 10.999TL

Gözle bakıldığında çok daha az ışık süzmesi bu arada

Ekler

• 1764595607829.webp
    1764595607829.webp
    19.3 KB · Hit: 74
Arkadaşlar selamlar, AOC Q27G4ZR 27 modelini aldım şimdi geldi, ışık süzmesi çok az asla rahatsız etmiyo, ölü pixelde yok. Ayarlardan volume kısmını 100 çektiğinizde de gayet yeterli bi sesi var. Bu modelle AOC arasında kalmıştım, tercihimi AOC dan yaptım. her şey okey duruyo.

Dipnot: Normalde MSI kullanıyodum ve kendi içindeki ayar arayüzü çok tatlıydı. Bu monitördeki tuş hissiyatı ve ayar menüsünü çok sevemedim. Özellikle renk ayarı yapmayı planlıyosanız türkçeye çevirmemenizi öneririm.

Ben de aynı şekilde ktc de ölü piksel çıkınca iade edip bunu sipariş ettim amazonda 10599 TL 6 taksit aldım umarım sorunsuz gelir

KONUDAKİ Monitörü kullanıyorum 4 gündür ölü piksel yok biraz ışık sızması var.Bunları es geçtim asıl mesele monitör ekranı kapatma moduna geçince ekran tam kapanmıyor açık kalıyor ama ekran siyah bişekilde.Bu sorunun çözümünü bilen varsa söylermi ?

KONUDAKİ Monitörü kullanıyorum 4 gündür ölü piksel yok biraz ışık sızması var.Bunları es geçtim asıl mesele monitör ekranı kapatma moduna geçince ekran tam kapanmıyor açık kalıyor ama ekran siyah bişekilde.Bu sorunun çözümünü bilen varsa söylermi ?
Nasıl yani sistemi kapatınca monitör ekrana görüntü vermeye devam mı ediyor ?

Nasıl yani sistemi kapatınca monitör ekrana görüntü vermeye devam mı ediyor ?
sistemi kapatmıyorum.Ekran zaman aşımı var.Zaman aşımı geldiğinde ekran normalde full kapanması lazım fareyi oynatıncada pc açılıyor.Ama sorun ekran kapanmıyor siyah ekranda açık kalıyor.Fulll kesmiyor yani gücünü

sistemi kapatmıyorum.Ekran zaman aşımı var.Zaman aşımı geldiğinde ekran normalde full kapanması lazım fareyi oynatıncada pc açılıyor.Ama sorun ekran kapanmıyor siyah ekranda açık kalıyor.Fulll kesmiyor yani gücünü
İlginç, başka bir display porta takıp denediniz mi ?

2. Kez aldım. Diğeri iade olmadan ki umarım olur defolu ürün çünkü. Her neyse bunda da aynı bölgede ışık sızması var. Gözle görülür sol üstte görüyorum lakin çok rahatsız etmiyor. O yüzden iade etmeyeceğim kronik de olabilir. İkidir aynı yerde ışık sızması görüyorum çünkü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,183
Üyeler
185,686
Son üye
Krisyra
Geri