27 inch şuan pahalı diye fiyat dengesi 32de daha uygun olduğundan almayı planlıyorum. sormak istediğim şey 32 inchte ekranın 2k olmasının azizliğine uğrar mıyım, görüntü kalitesi açısından çünkü kaliteli bir VA nın tercih sebebi de baktığımızda görüntü kalitesi. yanıtınız için teşekkürler.Ben kaliteli VA bulursam IPS e tercih ederim. Bu yüzden içerik üretmiyorsanız g65b. 32 vs 27inç kısmı kişisel. Bu sizin bileceğiniz bir şey.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Göz yoruyor derken yazıları kaydırmak mı yoksa görüntü mü gözünüzü yoruyor renkler falan.
Keskinlik 1080p seviyesinde olur. Yani örnek veriyorum 1080p 24'' ten 2k 32'' geçip keskinlik artışı beklemeyin. Beklentiye pişmanda olabilirsiniz memnunda.27 inch şuan pahalı diye fiyat dengesi 32de daha uygun olduğundan almayı planlıyorum. sormak istediğim şey 32 inchte ekranın 2k olmasının azizliğine uğrar mıyım, görüntü kalitesi açısından çünkü kaliteli bir VA nın tercih sebebi de baktığımızda görüntü kalitesi. yanıtınız için teşekkürler.
yanıtınız için teşekkürler tekrardan, 27 inch bir ekran arayacağım o halde.Keskinlik 1080p seviyesinde olur. Yani örnek veriyorum 1080p 24'' ten 2k 32'' geçip keskinlik artışı beklemeyin. Beklentiye pişmanda olabilirsiniz memnunda.
Hocam woled tandem mat modeli görürseniz piyasada beni etiketleme şansınız olur mu?Keskinlik 1080p seviyesinde olur. Yani örnek veriyorum 1080p 24'' ten 2k 32'' geçip keskinlik artışı beklemeyin. Beklentiye pişmanda olabilirsiniz memnunda.
iade mi ettiniz tekrar hocam monitörü ?Hocam woled tandem mat modeli görürseniz piyasada beni etiketleme şansınız olur mu?
Malesef ilkinde olmayan ışık sızması bunda var. Olmayandan kastım 2 kat nerdeyse.iade mi ettiniz tekrar hocam monitörü ?
Monitöre denk gelir ve hatırlarsam etiketlerim. Stok takip etmiyorum bu arada bilgin olsun. Bana çok güvenme yani.Hocam woled tandem mat modeli görürseniz piyasada beni etiketleme şansınız olur mu?
Fotoğraf atabilir misiniz?Arkadaşlar selamlar, AOC Q27G4ZR 27 modelini aldım şimdi geldi, ışık süzmesi çok az asla rahatsız etmiyo, ölü pixelde yok. Ayarlardan volume kısmını 100 çektiğinizde de gayet yeterli bi sesi var. Bu modelle AOC arasında kalmıştım, tercihimi AOC dan yaptım. her şey okey duruyo.
Dipnot: Normalde MSI kullanıyodum ve kendi içindeki ayar arayüzü çok tatlıydı. Bu monitördeki tuş hissiyatı ve ayar menüsünü çok sevemedim. Özellikle renk ayarı yapmayı planlıyosanız türkçeye çevirmemenizi öneririm.
![]()
AOC Q27G4ZR 27" 240Hz(OC) 1ms HDMI DP Adaptive Sync HDR400 Pivot QHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC Q27G4ZR 27" 240Hz(OC) 1ms HDMI DP Adaptive Sync HDR400 Pivot QHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile Q27G4ZR ITOPYA'dawww.itopya.com