🔥İndirim KTC 27″ H27E6 300Hz (320 OD) 1Ms 2K Fast IPS Pivot 10.999TL

Ben kaliteli VA bulursam IPS e tercih ederim. Bu yüzden içerik üretmiyorsanız g65b. 32 vs 27inç kısmı kişisel. Bu sizin bileceğiniz bir şey.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Göz yoruyor derken yazıları kaydırmak mı yoksa görüntü mü gözünüzü yoruyor renkler falan.
27 inch şuan pahalı diye fiyat dengesi 32de daha uygun olduğundan almayı planlıyorum. sormak istediğim şey 32 inchte ekranın 2k olmasının azizliğine uğrar mıyım, görüntü kalitesi açısından çünkü kaliteli bir VA nın tercih sebebi de baktığımızda görüntü kalitesi. yanıtınız için teşekkürler.

27 inch şuan pahalı diye fiyat dengesi 32de daha uygun olduğundan almayı planlıyorum. sormak istediğim şey 32 inchte ekranın 2k olmasının azizliğine uğrar mıyım, görüntü kalitesi açısından çünkü kaliteli bir VA nın tercih sebebi de baktığımızda görüntü kalitesi. yanıtınız için teşekkürler.
Keskinlik 1080p seviyesinde olur. Yani örnek veriyorum 1080p 24'' ten 2k 32'' geçip keskinlik artışı beklemeyin. Beklentiye pişmanda olabilirsiniz memnunda.

Keskinlik 1080p seviyesinde olur. Yani örnek veriyorum 1080p 24'' ten 2k 32'' geçip keskinlik artışı beklemeyin. Beklentiye pişmanda olabilirsiniz memnunda.
yanıtınız için teşekkürler tekrardan, 27 inch bir ekran arayacağım o halde.

2 Haftadır kullanıyorum gayet memnunum daha hiç bir sorununy görmedim, ips glow zaten normal bişey diye düşünüyorum diğer 2 monitörümdede vardı. Daha önce Asus Tuf kullanmıştım ekranının altından çizgi çıkma sorunu oldu gün geçtikçe büyüdü ve ekranın alt çeyreği tamamen yok 🙂.Ne hikmetsede garantisi bittikten 2 ay sonra yaşamaya başladım bu sorunu,kaldırdım kenara.Gigabyte GS25F2 Kullandım gayet iyi ışık sızmasıda oldukça az gayette memnunum, şuan yan ekranım yaptım ana ekranımda konudaki monitör. Kısaca monitörün hiç bir sorununu görmedim, ki elektronik ürünler tamamen şans işi bence, ama yinede bir daha muhteşem bir indirim olmazsa asus tuf gaming monitör almam mesela ben. Siz alırsınız seversiniz önerirsiniz herkesin kendi tercihi ama bir kaç kişide sorun çıktı diye markayı veya ürünü kötülemekte yanlış.

Arkadaşıma aldıkta monitörü, ayar önerisi olan var mı? Birde 2.sayfada Ktc monitör yazılımı için falan link atılmış kuran var mı onu bir extrası var mı?

Hocam woled tandem mat modeli görürseniz piyasada beni etiketleme şansınız olur mu?

Ekler

• 1000111751.webp
    1000111751.webp
    1.3 MB · Hit: 57
Arkadaşlar selamlar, AOC Q27G4ZR 27 modelini aldım şimdi geldi, ışık süzmesi çok az asla rahatsız etmiyo, ölü pixelde yok. Ayarlardan volume kısmını 100 çektiğinizde de gayet yeterli bi sesi var. Bu modelle AOC arasında kalmıştım, tercihimi AOC dan yaptım. her şey okey duruyo.

Dipnot: Normalde MSI kullanıyodum ve kendi içindeki ayar arayüzü çok tatlıydı. Bu monitördeki tuş hissiyatı ve ayar menüsünü çok sevemedim. Özellikle renk ayarı yapmayı planlıyosanız türkçeye çevirmemenizi öneririm.

Arkadaşlar selamlar, AOC Q27G4ZR 27 modelini aldım şimdi geldi, ışık süzmesi çok az asla rahatsız etmiyo, ölü pixelde yok. Ayarlardan volume kısmını 100 çektiğinizde de gayet yeterli bi sesi var. Bu modelle AOC arasında kalmıştım, tercihimi AOC dan yaptım. her şey okey duruyo.

Dipnot: Normalde MSI kullanıyodum ve kendi içindeki ayar arayüzü çok tatlıydı. Bu monitördeki tuş hissiyatı ve ayar menüsünü çok sevemedim. Özellikle renk ayarı yapmayı planlıyosanız türkçeye çevirmemenizi öneririm.

Fotoğraf atabilir misiniz?

Geri