umix
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 858
rdr2 yüklümü en çok onda belli olur durumu.Direk karşısında oturuyorum şuan sağ ve sol altta bir ışıksal sorun var gibi anlamadım valla
rdr2 yüklümü en çok onda belli olur durumu.Direk karşısında oturuyorum şuan sağ ve sol altta bir ışıksal sorun var gibi anlamadım valla
Oled sonrası renkler kötü gelmesi çok normal ben ipsten geçtim ve renkler gayet iyi hocam. Fakat ilkinde bana da stuck pixel denk gelmişti ikincisi de siyahlarda aşırı parlama mı desem o tarz bi sorun var.Monitörü aldım. Renkleri hiç beğenmedim belki bir süre oled kullandığım için onun üstüne bu bana çok kötü geldi, ışık sızması kabul edilebişir düzeydeydi, üstüne birde stuck pixel çıkınca n11 üzerinden iade ettim. Ürün 13 gün oldu hala iade alamadım.
Kullanılan monitör paneli ile KTC'nin paneli ile aynı zaten. sadece monitör hızında fark var geri kalanı parlaklık, renk gamutu vs vs KTC daha üstün. Kısaca değmezLenovo Legion 27Q-11 27" 0.5ms (Mprt) 300Hz (2xHDMI-DP) G-Sync, Amd Freesync Premium Pivot 2K QHD 2560X1440 IPS Panel Wled Monitör 67D3GAC1TK
Bu nasıl sizce ktcye göre hangisini almak daha ve eksi artı olarak neler söyleyebilirsiniz
İSO ayarı yapmadan anlayamayız tel de aşırı çıkar gözünüzle gördüğünüz böyle değilse sorun yok. Eğer açı değiştirdiğinizde büyüklük değişiyorsa IPS glow, degismiyorsa sızma var demektir.Arkadaşlar monitörüm geldi. İlk kez IPS monitörüm oluyor dolayısıyla nasıl test edeceğimi bilmiyorum. İlk işim ışık sızdırma testi oldu. Siyah ekranda sonuçlar bu şekilde bana biraz fazla geldi normal mi sizce bu kadar?
Telden yapacaksınız. Farklı açılardan baktığınızda şiddeti değişiyor mu?İSO ayarını nasıl yapacağım üstadım? Siyah ekrana baktığımda sol üstte bir ışık sızması görebiliyorum.
Ben monitörün karşısında ve ortasında olmama rağmen sağ ve sol köşeler beyaz gözüküyor siyah ekranda. Köşenin tam karşısına geçmedikçe öyle görüyorum neden olabilirTelden yapacaksınız. Farklı açılardan baktığınızda şiddeti değişiyor mu?
Üstadım karşıdan baktığımda sol üst köşede bir sızma görebiliyorum bir de bunu farketmemiştim o sızmanın olduğu yer ise böyle oturtamadım da maalesef 2. El mi acaba?Telden yapacaksınız. Farklı açılardan baktığınızda şiddeti değişiyor mu?
IPS glow yapısı gereği böyle hocam. Local dimming olmadan köşelerde ki parıltıyı azaltamazsınız.Ben monitörün karşısında ve ortasında olmama rağmen sağ ve sol köşeler beyaz gözüküyor siyah ekranda. Köşenin tam karşısına geçmedikçe öyle görüyorum neden olabilir
Monitörün köşesi açık monitörün kutusunu açarken fark etmediniz mi?Üstadım karşıdan baktığımda sol üst köşede bir sızma görebiliyorum bir de bunu farketmemiştim o sızmanın olduğu yer ise böyle oturtamadım da maalesef 2. El mi acaba?
Yok farketmedim hocam maalesef. İadeyi nasıl başlatırsam en hızlı şekilde onaylanır. Açıklık kapanmıyor da ve ışık sızması da normal gelmedi bana.IPS glow yapısı gereği böyle hocam. Local dimming olmadan köşelerde ki parıltıyı azaltamazsınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu model de 1152 zone var parıltı istemiyorsanız buna yönelin.
Monitörün köşesi açık monitörün kutusunu açarken fark etmediniz mi?