❌İndirim Bitti! Delta GPS-850HB 850W 80+ Platinum Güç Kaynağı SEPETTE 2.894,65 TL

Uygunsuz davranış
Yaşın yetmez senin delta markasına çok zorlamadan kucuk beyninle bildiklerini yap geç
Bu yaş olayını cidden her kapak oluşunuzda öne sürmek zorunda mısınız? E-devlet bilgilerimi atayım mı? 23.07.1997 kimlik görseli bırakabilirim istersen. Delta markası TR pazarına 2008 senesinde girmiş. 2017'den beri resmi distribütörlerle ismi geçiyor. Velet olsamda yaşım yetiyormuş. 😂

Bu yaş olayını cidden her kapak oluşunuzda öne sürmek zorunda mısınız? E-devlet bilgilerimi atayım mı? 23.07.1997 kimlik görseli bırakabilirim istersen. Delta markası TR pazarına 2008 senesinde girmiş. 2017'den beri resmi distribütörlerle ismi geçiyor. Velet olsamda yaşım yetiyormuş. 😂
Chatgpt ye yazıp gelmişsin :D Bizim senin yaşında arabamız var deneyimlemeden markayı kötülemek cahilliktir çünkü senin asus msi diye aldığın markaların serverlarına delta psu üretiyor bunuda bil :)

Kim kapak oluyor? Herhangi bir veri paylaşmadan kötü olduğunu öne sürüyorsun. Kaynağınızı atın. Bilginiz olmadığı açıkça belli.

Chatgpt ye yazıp gelmişsin :D Bizim senin yaşında arabamız var deneyimlemeden markayı kötülemek cahilliktir çünkü senin asus msi diye aldığın markaların serverlarına delta psu üretiyor bunuda bil :)
97 model arabayla övünmek mi? Alah düşmanıma vermesin. Araba lafından sonra konuşmaya gerek duymadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kim kapak oluyor? Herhangi bir veri paylaşmadan kötü olduğunu öne sürüyorsun. Kaynağınızı atın. Bilginiz olmadığı açıkça belli.
Ben güç kaynağına kötü dediğimi hatırlamıyorum. Kablo kalitesi yetersiz görseller var alan kullanan kullanıcılarda söylüyor. Veri olarakta tier-list ve global olarak hiçbir platinium listte olmadığı için kafada soru işareti bıraktığını bu sebeple almadığımı belirttim. Alıp kullanan kullanabilir. Ben tercih etmem. Güzel indirimlerde daha sağlam PSU markaları varken.

97 model arabayla övünmek mi? Alah düşmanıma vermesin. Araba lafından sonra konuşmaya gerek duymadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben güç kaynağına kötü dediğimi hatırlamıyorum. Kablo kalitesi yetersiz görseller var alan kullanan kullanıcılarda söylüyor. Veri olarakta tier-list ve global olarak hiçbir platinium listte olmadığı için kafada soru işareti bıraktığını bu sebeple almadığımı belirttim. Alıp kullanan kullanabilir. Ben tercih etmem. Güzel indirimlerde daha sağlam PSU markaları varken.
Hala PSU markalrını gerekçe olarak söylüyorsunuz. Marka bir PSU alırken son bakılacak kısım. Kablo kalitesi yetersiz değil. Yalnızca kullanılan kaplamalar eski kaçıyor. 18AWG bu fiyat için gayet normal.

@asko56 bugün de satıcıya yaktim 🚬
Screenshot_20251128_143039.webp

D.A olarak satıcı ile bile pazarlık ediyoruz 😀 850plat ben fiyat aşağı çekmesini rica etmiştim yaptı da.
ölücülükte son nokta satıcıya bir meme var yalama ile alakalı anlayana ondan çekmissin kanki

Markaya güvenmediğim için almadım. Kablo kalitesi ve görselleri iyi durmuyor. 60 binlik kasa emanet edilmez gibime geldi. Vatanda şuan güzel PSU indirimleri var. Oradan bilindik bir marka çekerim daha iyi. En azından etiket verileri doğru mu değil mi tarzında kafada soru işareti oluşmaz.
Delta psu aslında çok köklü ve yurtdısında bilinen bir marka sadece direkt olarak üretici oldukları için çalışma şekilleri şöyle HP,Dell,Acer gibi laptop markalarının batarya ve fanlarının üretmini karşıladığı ve kendi markaları üzerinden farklı markalarla anlaşma yaparak da üretim yapan bir marka.
Yani fason üretim değiller genel olarak büyük firmalarla çalışan modeller eğer saydıgım markalarda bir laptobun varsa bataryasının üzerine yada fanlarına bakarsan delta logosunu görebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,549
Üyeler
186,906
Son üye
Ekremefeoglu
Geri