🔥İndirim Roborock S8 Pro robot süpürge 17.599 TL

Tayfunns

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,980
Kendim kullanıyorum gayet güzel. Fiyatı çok ucuz değil ama bu zamana kadar ki gördüğüm kadarıyla en düşük fiyatta.

bu q8 lerden farkı ne hocam tam olarak? bugün bi tane alacağım ama hepsi aynı gibi fiyat farkı da var baya bi çok kararsız kaldım.
Q8 Max pro öneririm şu an 13.500 gibi fiyata satılıyor. daha stabil ve sorunsuz

bu q8 lerden farkı ne hocam tam olarak? bugün bi tane alacağım ama hepsi aynı gibi fiyat farkı da var baya bi çok kararsız kaldım.
Q serisinde paspası kaldırmıyor. Halıyı da ıslatıyor. S serisinde ise kaldırıyor. Pro versiyonun emiş gücü daha fazla. Yapay zekası da daha iyi çalışıyor. Bende hem q8 max hem de s8 pro var. Arada belirgin düzeyde fark var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Q8 Max pro öneririm şu an 13.500 gibi fiyata satılıyor. daha stabil ve sorunsuz
S serisi yeni olan dostum q8 max da var bende s8 çok daha iyi.

Q serisinde paspası kaldırmıyor. Halıyı da ıslatıyor. S serisinde ise kaldırıyor. Pro versiyonun emiş gücü daha fazla. Yapay zekası da daha iyi çalışıyor. Bende hem q8 max hem de s8 pro var. Arada belirgin düzeyde fark var.

bilgi için teşekkürler

Hocam s8 sonic mi daha iyi s8 pro mu

Hocam s8 sonic mi daha iyi s8 pro mu
Pro modeli daha yeni, şarjı daha uzun süre gidiyor, toz haznesi daha büyük ve emiş gücü çok daha fazla. Bir de yeni olmasından ötürü olsa gerek ses DB değeri ve Watt daha düşük. İllaki yazılımsal veya donanımsal bazı farklar daha vardır.

17600 yazıyor hepsiburadada 17999
17.600 tekrar bakın.

Son düzenleme:
S8 SONIC modeli mi daha iyi s8 pro mu ?

Geri