🔥İndirim Roborock Q8 Max Pro Plus Akıllı Robot Süpürge 18899TL

Reaksiyon skoru
189
Roborock Q8 Max Pro Plus Akıllı Robot Süpürge Beyaz
Fiyat: 18899TL
Son Altı Ayın En Düşük Fiyatı

roborock süpürge.webp

Ekran görüntüsü 2025-11-28 172711.webp

Nasıl kullanan var mı

Nasıl kullanan var mı
11.11 indiriminden Roborock Q8 Max Pro almıştım hb üzerinden şuanda aldığım fiyattan 400tl daha aşağıda kesinlikle öneririm. Paspas kaldırma özelliği evinde halı var ise çok işine yarar. Paspas üzerindeki ıslaklığı ve kiri halıya yansıtmıyor. 2 haftadır kullanıyoruz keşke daha önceden alsaydık dedik. Evde ufak tefek kıl tüy artık yok, yerler temiz. Tabii ki elle yapılan gibi paspas yapamıyor ama ben fazlasıyla memnun kaldım. Ve çöp torbalı bir modeli ile Q8 Plus arasında kalmıştım hatta konusunu da açtım cevap veren olmamıştı. İyi ki almamışım o diğer modeli. Paspas kaldırma özelliği daha çok işimize yarıyor. Çöpünü dökmek 2 saniyelik iş. Dökdükten hemen sonra da içme suyunu dolduruyoruz tekrar çok basit ve pratik oluyor. İlgilenen için kaçırmasın bence güzel fiyat.

bunları q8 max pro için yazdım eğer ki evdeysen ve çok üşengeç değilsen bence çöp hazneli olana ihtiyaç yok. çıkarıp dökmek 2 dakikanı almaz.

https://www.hepsiburada.com/roboroc...t-supurge-p-HBCV00008MBGQE?magaza=Hepsiburada

1764345515132.webp

11.11 indiriminden Roborock Q8 Max Pro almıştım hb üzerinden şuanda aldığım fiyattan 400tl daha aşağıda kesinlikle öneririm. Paspas kaldırma özelliği evinde halı var ise çok işine yarar. Paspas üzerindeki ıslaklığı ve kiri halıya yansıtmıyor. 2 haftadır kullanıyoruz keşke daha önceden alsaydık dedik. Evde ufak tefek kıl tüy artık yok, yerler temiz. Tabii ki elle yapılan gibi paspas yapamıyor ama ben fazlasıyla memnun kaldım. Ve çöp torbalı bir modeli ile Q8 Plus arasında kalmıştım hatta konusunu da açtım cevap veren olmamıştı. İyi ki almamışım o diğer modeli. Paspas kaldırma özelliği daha çok işimize yarıyor. Çöpünü dökmek 2 saniyelik iş. Dökdükten hemen sonra da içme suyunu dolduruyoruz tekrar çok basit ve pratik oluyor. İlgilenen için kaçırmasın bence güzel fiyat.

bunları q8 max pro için yazdım eğer ki evdeysen ve çok üşengeç değilsen bence çöp hazneli olana ihtiyaç yok. çıkarıp dökmek 2 dakikanı almaz.

https://www.hepsiburada.com/roboroc...t-supurge-p-HBCV00008MBGQE?magaza=Hepsiburada

1764345515132.webp
teşekkürler hocam almışken pro plus alalım diye düşündük aylık 2 bine geliyor 9 taksit bir de şey sorucam bu kapı eşiklerinden falan geçebiliyor mu

1764345515132.webp

Benim gibi ofisi olanlar için ideal oluyor haznesi olması

Benim gibi ofisi olanlar için ideal oluyor haznesi olması
tabii o da bir seçenek aradaki fiyat farkı bozmuyorsa hazneli olan daha iyidir. ayarlamalarını yaptıktan sonra onla uğraşmamak çok iyi olur. Ama unutmamak lazım ki o hazneyi 2-3 günde bir açmak gerekecektir eğer paspas kullanılacaksa. Suyu doldurmuyor o stand çünkü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

teşekkürler hocam almışken pro plus alalım diye düşündük aylık 2 bine geliyor 9 taksit bir de şey sorucam bu kapı eşiklerinden falan geçebiliyor mu
bir kapı eşiğimiz vardı süngerli 2.5cm kadar ordan bazen atlıyordu bazen atlayamıyordu. onu kesip 1-1.5cm yaptık oradan atlayabiliyor. ayarlamalarında eşik ekleme vardı ekledim ama fayda etmemişti. belki de ben beceremedim.

indirim ne zaman biter pazartesi ya da salıya kadar devam eder mi bilginiz var mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,303
Üyeler
185,702
Son üye
reis_gezer
Geri