❌İndirim Bitti! Sapphıre VGA Amd 16GB Gddr6 RX9060XT Pulse 15.999TL SAKIN KAÇIRMA!

beyler %2 yada %3 vodafone indirimi nasıl yapılıyordu hatırlayan var mı?

beyler %2 yada %3 vodafone indirimi nasıl yapılıyordu hatırlayan var mı?
Yanımda gir, happy tıkla aşağı doğru in Hepsiburada 3000tl indirim %3 bısey yaziyo oradan al

Hayırlı olsun hocam bayağı hızlı satmışsınız. Alsam bir dert almasam fiyatlar sanki uçacak gibi acayip ikilemde kaldım bilgisayarcılara sordum hızlı fiyat almak için birinden az fiyat aldım diğerine yüksek fiyat yazdım geri dönüş yapmadı.
Ben ilana koymuştum çoktan 1 hafta sürdü yazanlar oldu. En son satınca gittim hemen sipariş geçtim 10 taksit. Sistemide drr5 yapsam iyi aslinda

fiyati dustugu icin iadeyi kuponla almak isteyen arkadaslar varsa, eger vodafone kuponu kullandiysaniz aradaki 500 farki kabul etmiyorlar, kuponlu fiyati 16004 olarak alip 5 tl kupon veriyorlar dalga gecer gibi, ya bana denk gelen canli destek cok kurnazdi ya da sistemler gercekten boyle

Yanımda gir, happy tıkla aşağı doğru in Hepsiburada 3000tl indirim %3 bısey yaziyo oradan al
sagol hocam görmüstüm ama apple özel yazınca bu degildir dedimde kodu yazınca 500tl kadar düşürdü
şuan 15.519a geliyor 10 taksit alsam mı gelip gidiyorum 7500f le ram cözemedik daha

sagol hocam görmüstüm ama apple özel yazınca bu degildir dedimde kodu yazınca 500tl kadar düşürdü
şuan 15.519a geliyor 10 taksit alsam mı gelip gidiyorum 7500f le ram cözemedik daha
Onlari bende çözmek istiyorum bide anakart. Ama ram çözsek gerisi kolay gibi

Daha da bulamazsın kankam video konuya ekledim. Premium üyelikle al 28gun iade hakkın var daha iyisi gelirse iade edersin ama sanmıyorum geleceğini Amazon stok bitti mesela

fiyati dustugu icin iadeyi kuponla almak isteyen arkadaslar varsa, eger vodafone kuponu kullandiysaniz aradaki 500 farki kabul etmiyorlar, kuponlu fiyati 16004 olarak alip 5 tl kupon veriyorlar dalga gecer gibi, ya bana denk gelen canli destek cok kurnazdi ya da sistemler gercekten boyle
Ben de yazdım cevap bekliyorum. Tahnin ediyordum böyle bişey yapacaklarını. Bakalım bana ne diyecekler

Geri