The Game Awards Oylarınız Nasıl?

Tek şansı Best RPG'de var. Onun dışında şansı 0. E33 silip süpürür hepsini.
rpgde net alması lazım ya bence oynaması baya keyifli bi oyun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet rezil bir durum bu arada. Maksimum bi oyundan iki ses aktörü konulmalı o da duo hikaye odaklı falansa. Oraya rahatlıkla Henry'nin ses aktörü girebilirdi.
1764338289480.webp
şu sahneyi gördüğüm an şaşırdım kaldım sonra konatsu katoya verdim tanıdığım içinmi? hayır silen hill f de oynamadım ama 3 tane coe33 den eleman koymak ayıptır

İşte tek şansı orada var o da bizim oyla pek mümkün değil, jüriler oyun oynamayan taraflı insanlar olduğu için pek mümkün görmüyorum. Adayları da jüriler belirlemiş(sözde)

İşte tek şansı orada var o da bizim oyla pek mümkün değil, jüriler oyun oynamayan taraflı insanlar olduğu için pek mümkün görmüyorum. Adayları da jüriler belirlemiş(sözde)
valla ya hepsini coe33 kazancak gibi bir his var içimde (mobile game'i bile LHJLGÜHJLGHJĞPÜ)

Alıntıyı görüntüleşu sahneyi gördüğüm an şaşırdım kaldım sonra konatsu katoya verdim tanıdığım içinmi? hayır silen hill f de oynamadım ama 3 tane coe33 den eleman koymak ayıptır
Konatsu Kato da çok başarılı ama bence Jennifer English alacak ve hakediyor da. Burada hem Charlie Cox hem de Erika Ishii olmamalıydı.

1764338417888.webp

hollow knightin kazanması net gerekn yerlerden birisi burası bence

Konatsu Kato da çok başarılı ama bence Jennifer English alacak ve hakediyor da. Burada hem Charlie Cox hem de Erika Ishii olmamalıydı.
valla hocam ses aktörlerine bakmıyorum ben genellikle o yüzden kimi kim seslendirmiş bilmiyorum :/

KCD2 ve Expedition 33 bu yılın en iyileri.

Ben yakın zamanda Split Fiction oynadım ve fikrimi tümüyle değiştirdi. Zaten bence iki güçlü aday Silksong ve Split Fiction.
split fiction oynamadım daha ama hollow knight çıktığında çok ses getirdi bunlarda oyun kalitesinden çok popülerliğe bakacağını düşünüyorum o yüzden hollow knight alır

KCD2 ve Expedition 33 bu yılın en iyileri.
expedition 33 ü 5-6 saat civarı bir şey oynadım çokda beni sarmadı ama bi sıra tekrar başlıcam şu kcd2 yi bitireyim önce

Bak burada bile adaylar ne kadar doğru ve tutarlı seçilmiş.

Doğru aday seçimi budur + Donkey Kong Bananza eklenecekti o kadar.
bu iyi baya belki kcd2 nin oranı biraz artabilirdi o kadar

1764338647583.webp

çok ses getirmesede avowed bana göre çok eğlenceli bir rpg oyunuydu ama yanındaki 2 canavar yüzünden şansı bile olmicak üzüyor

bu iyi baya belki kcd2 nin oranı biraz artabilirdi o kadar
Bence aldığı oran gayet iyi ya oyun tarzına sunduğuna göre. CoE33 gerçekten oyun tarzına azıcık alıştığında her konuda sunduğu güzel. Bir de bu oyun daha küçük çaplı düşünülmüş bir oyun olmasına rağmen bu kadar tuttu.

Bir tek RPG elementleri olarak KCD2 hikaye ilerleyişinde daha fazla RPG elementleri sunuyor ama E33'de combatta taktikselliği ve potansiyeli daha fazla. İkisini birleştirsen tam RPG oluyor zaten Baldur's Gate gibi.

İkisi de farklı bir tat RPG olarak.

çok ses getirmesede avowed bana göre çok eğlenceli bir rpg oyunuydu ama yanındaki 2 canavar yüzünden şansı bile olmicak üzüyor
Şanssız senesi ama bence hem yeteri kadar da beğenilmedi hem de diğer ikisi kadar ses getirmedi.

Şanssız senesi ama bence hem yeteri kadar da beğenilmedi hem de diğer ikisi kadar ses getirmedi.
Hemde büyük şanssız senesi sadece ilk çıktığında optimizasyon sorunları vardı şimdi düzeltmişlerdir büyük ihtimal

kcd2 yi bitirdikden sonra tekrar oynayacağım çok zevkliydi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,556
Üyeler
192,748
Son üye
arasfly06.
Geri