The Game Awards Oylarınız Nasıl?

zyixexe

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
302
https://thegameawards.com Sitesi üzerinden oylarınızı verebilirsniz bu o oylamamı bilmiyorum fakat Halkın oyları %20 civarı bir yer tutacak toplam oy kısmında (bildiğim kadarıyla)
vote-card.webp

Benim oylamam bu şekilde bazılarını salladım Best Performance kısmında Tom McKay(KCD2 Henry) olmaması biraz saçma

Ekler

• vote-card.webp
    vote-card.webp
    179.1 KB · Hit: 27
Ne demek en çok beklenen oyun olarak GTA 6 seçmedim.

Alıntıyı görüntüle
Gta in patlayacğını düşünüyorum çok hype aldı 2027ye ertelenir büyük ihtimal bu yüzden Witcher 4
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Game Awards 2026 da gta6 veririm daha beklediğim bi oyun gelmezse

vote-card.webp

vote-card (2).webp

İnan ki çok sevdiğim bir oyundur ama girmesi gereken en iyi ses aktörü ödülüne koymadılar(Geoff gibi sorunlu insanlara emanet ederlerse eventi böyle olur)

En iyi rpg ödülünde bir alma şansı var ama orada da jürilerin E33 basıp geçeceğini düşünüyorum. Ondan dolayı biraz jürilerin ne seçeceğini tahmin ettim, biraz da kendi tercihlerime verdim.

GOTY'e Split Fiction'ı koymayan Geoff'u Allah bildiği gibi yapsın. Sövemiyorum uyarı yerim diye yoksa söyleyeceğim çok şey var :kekw:

Bu sene çok büyük torpil yapılacağını düşünüyorum, KD2 nin işi çok zor, umarım kazanır.

İnan ki çok sevdiğim bir oyundur ama girmesi gereken en iyi ses aktörü ödülüne koymadılar(Geoff gibi sorunlu insanlara emanet ederlerse eventi böyle olur)

En iyi rpg ödülünde bir alma şansı var ama orada da jürilerin E33 basıp geçeceğini düşünüyorum. Ondan dolayı biraz jürilerin ne seçeceğini tahmin ettim, biraz da kendi tercihlerime verdim.

GOTY'e Split Fiction'ı koymayan Geoff'u Allah bildiği gibi yapsın. Sövemiyorum uyarı yerim diye yoksa söyleyeceğim çok şey var :kekw:
3 tane coe33 den ses aktörü koymuşlar adam bile söylemiş yani bu sene coe33 ün senesi

Bu sene çok büyük torpil yapılacağını düşünüyorum, KD2 nin işi çok zor, umarım kazanır.
Tek şansı Best RPG'de var. Onun dışında şansı 0. E33 silip süpürür hepsini.

Goty adayları arasında tek Türkçe dil desteği kcd2 de var bir şaşırtmayla gotyi kazansa çok müthiş olur

3 tane coe33 den ses aktörü koymuşlar adam bile söylemiş yani bu sene coe33 ün senesi
Evet rezil bir durum bu arada. Maksimum bi oyundan iki ses aktörü konulmalı o da duo hikaye odaklı falansa. Oraya rahatlıkla Henry'nin ses aktörü girebilirdi.

Geri