Öneri 5070Tİ bakıyoruz Bütçe 50-60k

Ben de bu yüzden top tier 5070tilara bakıyorum bu bütçede sizin öneriniz hangisi acaba? Sanırım Rt teknolojidi farkı da var 5080 ile 5070ti arasında ama çok emin değilim gözle görüşecek bir fark olup olmadığını bilmiyorum
attığım gaming pro'nun top tier'den aşağı kalır yanı yok

buna baktım ama coilwhine ve titireşim poroblemleri olduğunu yazmış birkaç kullanıcı
PNY nin en iyi modeli ARGB / +Plus modelidir. O model dışında alınabilecek bir model değildir. CW problemi hepsinden mevcuttur. Ona bir şey diyemem. Fakat fan tıkırtısı PNY nin orta-alt segmentlerinde kronik bir problemdir.

Kardeşim ? Sıfır falan değil kafan mı güzel Faturası kesilmiş bir sahibinden ilanı. İkinci el olması için daha ne olması lazım tam olarak. Bir yaprağının kırık olması mı ? Buna ikinci el diyoruz tam olarak. Fatura sana değil başkasına ait olduğunda. Ve bu kadar aaçma sapan bir ilan atarsan insanlar da bağlantını sorgular.
Açıklamayı görmüyon heralde sıfır kapalı kutu diyor fatura işi hallolur

Sorun yaşadığı zaman ücret iadesi fatura sahibine yatınca anlar ikinci el ile sıfırı :)
Adamlarda zaten aa neden bir pazaryerinde satmıyor da hiçbir güvencesi olmayan şekilde "sıfır" ürün satıyor diye sorgulayacak bir kafa da yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Açıklamayı görmüyon heralde sıfır kapalı kutu diyor fatura işi hallolur
Hocam ben de sıfır kutu iphone 17'im.

Daha karşındaki insanın yaşını bilmeden tecrübesini bilmeden bu cümleleri kuramazsin kaçtane test videosu kaçtane ekran kartı incelemesi yaptım boş boş muhabbet olsun diye bu şekilde konuşma tarzı olmaz
Sen kimsin dayı

Adamlarda zaten aa neden bir pazaryerinde satmıyor da hiçbir güvencesi olmayan şekilde "sıfır" ürün satıyor diye sorgulayacak bir kafa da yok.

Şimdi bu sıfır kapalı kutu olayına sana şöyle bir argüman ile destek vereyim. Arkadaş sıfır kapalı kutu 2. el Logitech g pro superlight aldı. Fatura başkasına ait. 15. ayın sonunda sol click çift tıkladı. Logitech müşteri hizmetlerine yazdığımızda her şey güzel ilerliyordu. Bizden faturayı istediler bizde faturayı herşeyi attık. Biz ürünün gümrüğe geldiğinde nasıl bir yol izleyeceğimizi araştırırken tak olumsuz bir mesaj aldık logi supporttan. Mail sahibi ile fatura sahibi uyuşmuyor diye. Biz fatura sahibine mesaj attık. Aradık konuştuk. Adam bize ne dese beğenirsin. Onunla kim uğraşacak. Ben uğraşamam dedi ve kapattı. Yani ürün 15. ayında çöp oldu. O yüzden faturası sana ait olmayan her şey 2. eldir. Çünkü olası bir garanti durumunda satın alacağın kişinin uğraşması lazımdır. Senin bir etkin yoktur. Bu da ürünü aldığın kişinin müsaitlik ve insiyatifine bağlıdır.

Sen kimsin dayı
Gider bakarsın kontrol edersin sıfırsa alırsan değilse almazsın bu kadar basit sen bu paralara 5070 ti alacağına alternetif olarak sundum ben olsam alırdım

Sen kimsin dayı
İlk önce konuşma tarzını bir düzelt ondan sonra yorum yap oldumu millete liseli derken kendin liselisin sanırım

buna baktım ama coilwhine ve titireşim poroblemleri olduğunu yazmış birkaç kullanıcı
CW şans işi rog astralde de var msi suprimde de var tabi hocam senin kararın ama sırf adamın elinde 5070ti var diye gelip insalara bunu 50-55 den veriyorsa almam daha iyi 9070 xt ile aralarında nerden baksan yaklaşık 2 kat fiyat fark var ve deyeceğini düşnmüyorum

İlk önce konuşma tarzını bir düzelt ondan sonra yorum yap oldumu millete liseli derken kendin liselisin sanırım
Dayı cidden sen kimsin? oldumu ne soru mu soruyorsun ?

CW şans işi rog astralde de var msi suprimde de var tabi hocam senin kararın ama sırf adamın elinde 5070ti var diye gelip insalara bunu 50-55 den veriyorsa almam daha iyi 9070 xt ile aralarında nerden baksan yaklaşık 2 kat fiyat fark var ve deyeceğini düşnmüyorum
bence de bu fiyatlara değmez 5070 Ti fakat senelerdir amd kullanıyorum ve nvidia deneyimlemek istiyorum.

bence de bu fiyatlara değmez 5070 Ti fakat senelerdir amd kullanıyorum ve nvidia deneyimlemek istiyorum.
Benimde amacım 5070 ti almaktı ama içime sinen bir model olsun istiyorum o kadar para verip adamların bana dayattığı fahiş fiyatlı 5070 tiları almaktansa almam beklerim ha tabi seçim sizin içinize siniyorsa alabilirsiniz .

Gider bakarsın kontrol edersin sıfırsa alırsan değilse almazsın bu kadar basit sen bu paralara 5070 ti alacağına alternetif olarak sundum ben olsam alırdım
Sıfır olmadığını yazmış ya adam neyini kontrol edeceğim.

Geri