herkese merhabalar kasayı yeni bir kasa aldım oyuna girince bir ses geliyor alt tabdan çıkınca normale dönüyor tekrar girdiğimde yine aynı ses geliyor neden oluyor herhangi bir sorun var mıdır sıvı soğutmadan vs geliyor olabilir mi
video çekip atarsanız daha fazla yardımcı olunur youtube atarak linki paylaşabilirsiniz
videodaki ses hocam sizce nedencoilwhine bobin sesi olabilir belki yük altında olursa
neden oluyorCoil whine ama cırcır boceği gibi olanı. Yeni aldıysan ekran kartını iade et.
Ekran kartına yük binince gelen bir ses. Çoğu kartta az çok var ama çok olanları acayip rahatsız eder ve iade edilmelidir. Seninkinde eğer sesi özellikle artırmadıysan berbat bir cw var. Ha rahatsız olmuyorsan sıkıntı yok zararlı değil.neden oluyor
rahatsız ediyor hocam kafaya taktım incehesaptan almıştım kasayı daha yeni değiştirirler mi ekran kartını bir sorun yaşar mıyımEkran kartına yük binince gelen bir ses. Çoğu kartta az çok var ama çok olanları acayip rahatsız eder ve iade edilmelidir. Seninkinde eğer sesi özellikle artırmadıysan berbat bir cw var. Ha rahatsız olmuyorsan sıkıntı yok zararlı değil.
Kanka incehesap bu konularda berbat bir firma, uğraştırırlar bence ama kesinlikle değişim için garantiye yolla. Kabul etmezlerse hakem heyetine başvur sen haklı çıkarsın. Bu ne biçim ses valla kafa mı kalır bununla cırcır böceği gibi. Bu kadar seslisini ilk defa duydum ben.rahatsız ediyor hocam kafaya taktım incehesaptan almıştım kasayı daha yeni değiştirirler mi ekran kartını bir sorun yaşar mıyım
tamamdır kanka çok teşekkür ederim ben bir şansımı deneyim yoksa uğraşacaz mecbur çok sinir bozucu bir ses bununla ömür geçmezKanka incehesap bu konularda berbat bir firma, uğraştırırlar bence ama kesinlikle değişim için garantiye yolla. Kabul etmezlerse hakem heyetine başvur sen haklı çıkarsın. Bu ne biçim ses valla kafa mı kalır bununla cırcır böceği gibi. Bu kadar seslisini ilk defa duydum ben.
Kesinlikle sonuna kadar git. Geçmiş olsuntamamdır kanka çok teşekkür ederim ben bir şansımı deneyim yoksa uğraşacaz mecbur çok sinir bozucu bir ses bununla ömür geçmez
Ben yeni sistem topladım, tam toplayıp test edene kadar en büyük korkum cw idi abi delirtiyor bu ses beni. Allah yardım etti de cv az çıktı yoksa ağlardım..ah şu coil whine sesine bir çare bulamadılar pc yi her actığımda psumdan cıtırdama sesleri geliyor yük altında ekran kartım cırcır böceğine dönüşüyor![]()