❌İndirim Bitti! Apple 35W Çift USB-C Güç Adaptörü 2788₺

akgarsana

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
11
Apple 35 W Çift USB-C Bağlantı Noktalı Güç Adaptörü
2788₺

1764528263723.webp

Spigenin 300 liraya çözdüğü şeyi apple diye 2700 liraya satmaları fena güldürdü akşam akşam ya :D
Spigenin 30w adaptörü ile Samsung Supar Fast Charge aktif olmamıştı spigen yazan watt değerlerini tam sağlayamıyor bence. Bu ürünede bu fiyat çok fazla orası ayrı

almayın macbook ile gönderildi bana herşeyi ısıtıyor gan desteği ısı kontrol hiç bir şey yok bomboş cihaz ben bile kullanmıyorum mümkün olduğunca telefonu falan takarsanız cayır cayır yakıyor

Spigenin 30w adaptörü ile Samsung Supar Fast Charge aktif olmamıştı spigen yazan watt değerlerini tam sağlayamıyor bence. Bu ürünede bu fiyat çok fazla orası ayrı
Samsungun pps 2.0 destekli olanı ayrı satılıyordu bi ara belki yanlış olanı almışsınızdır hocam. Sorun olmaması lazımdı.

Samsungun pps 2.0 destekli olanı ayrı satılıyordu bi ara belki yanlış olanı almışsınızdır hocam. Sorun olmaması lazımdı.
Valla bilmiyorum direkt iade edip orijinal samsung 25w aldım baya hızlı ama çok ısınıyor. Powerbankler hakkında bir konu açtım öneri lazım bilginiz varsa bakabilir misiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,860
Üyeler
186,251
Son üye
tigiy514321
Geri