Ktc 25t7 olması lazimAlıyor, monitör nedir ?
Kutusunu açtım sorun olur mu?alıyor
Olmaz hocamKtc 25t7 olması lazim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kutusunu açtım sorun olur mu?
Yok hocam poşetlerine kadar sağlam kutuyu da tertemiz açtım zaten etiketine kadar sağlamOlmaz hocam
iade nedeni belirtmene gerek bile yok.
14 gün koşulsuz şartsız alır (hasar almadıysa)
Bu arada ürün güncel monitörümden daha güzel beğenmedimden ziyade bir tane daha 1080e ihtiyacım yokmuş 2k düşünüyorumMonitör aldım bugün geldi ürün hatasız lakin pek beğenmedim iade alır mı? Hepsiburada satıcısından aldım.
-
Abdullah abinin paylaştığı indirimden 3500e aldım istanbuldayım eğer indirimi kaçırdım diye üzülen varsa direkt ona da verebilirim
usta ben de 2k monitör almayı düşünüyorum da ne alcaksın acaba ben de fikir sahibi olmuş olurumBu arada ürün güncel monitörümden daha güzel beğenmedimden ziyade bir tane daha 1080e ihtiyacım yokmuş 2k düşünüyorum
Bi fikrim yok hocam kararsızım genelde Birşeyler izliyorum oyun oynamıyorum direkt 4k tvde alabilirimusta ben de 2k monitör almayı düşünüyorum da ne alcaksın acaba ben de fikir sahibi olmuş olurum
valla hocam 3 dür iade ediyorum ben de monitörü o nedenle en mantıklısı tv almak olabilirBi fikrim yok hocam kararsızım genelde Birşeyler izliyorum oyun oynamıyorum direkt 4k tvde alabilirim
Hangisinden bahsediyorsunuz hocamAlır ama o bütçede daha iyi monitör kolay kolay bulamazsın haberin olsun, hele indirimler bitmişken.