ImToretto
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,172
taksit mevcut ama indirimli fiyattan göstermiyor garipniye taksit yok
taksit mevcut ama indirimli fiyattan göstermiyor garipniye taksit yok
Var 4 taksitniye taksit yok
Olabilir evettaksit mevcut ama indirimli fiyattan göstermiyor garip
Koltuk iyi midir hocam. Koltuklarda araştırma yapmadığım için bilmiyorum. Dün de benim koltuğun ayağı kırıldı iyi dersen sipariş edeceğim.EXVEGA Vesta 2025 Kumaş Oyuncu Koltuğu Siyah
EXVEGA Vesta 2025 Kumaş Oyuncu Koltuğu Siyah en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız!www.dr.com.tr
7-8 k iken pek tavsiye etmediğim koltuktu ama şuan alınabilir diye düşünüyorum güzel fiyat.
niye taksit yok
taksit mevcut ama indirimli fiyattan göstermiyor garip
Normalde exvega markası fiyatları yüksek ve F/P oranında olmadığı için kalite bazlı fiyatına bakınca önermiyordum ama şuanda en kötü koltuk 5-6 bandında gezdiği için alınabilir diye düşünüyorum. Birebir kullanmadım ürünü ama forumda konusu çok açılıyordu indirime girdiğini görünce paylaştım hocam.Koltuk iyi midir hocam. Koltuklarda araştırma yapmadığım için bilmiyorum. Dün de benim koltuğun ayağı kırıldı iyi dersen sipariş edeceğim.
konudaki daha iyi ya bence
bununla arasında kaldım valla billa.
hawktan çok daha iyiHawk ın muadili arasında 800tl fark var bunu almaya değer mi bilemedim.
5800 ve hepsıburada guvencesi var burada.. dr iade sıkıntı olur begenılmedıgı takdirde.konudaki daha iyi ya bence
Andromeda modeli öyle ama bu modeli o derece iyi mi bilmiyorum.konudaki daha iyi ya bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hawktan çok daha iyi
Claw's a göre nasılkonudaki daha iyi ya bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hawktan çok daha iyi