Ekran kartı değişikliği sonrası mavi ekran hatası

Reaksiyon skoru
2
Dostlar ekran kartımı değiştirdim RTX 3060 kullanıyordum RX 9060 XT ye geçiş yaptım. DDU ile eski sürücüleri temizledim yenisini kurdum falan lolde oyun bitince siyah ekran hatası alıyordum baya bi uğraştım bios güncelledim,AMD için driver eski sürüm indirdim, Windows 10 dan 11 e geçiş yaptım, sorun düzeldi sandım fakat şuan da siyah ekran yerine oyun sonunda mavi ekran hatası aldım ve pc kendini restartladı neden böyle bir sorun yaşıyor olabilirim ekran kartını sıfır olarak aldım bi sorunu falan mı var çözemiyorum asla ne yapsamda yardımcı olursanız çok mutlu olurum

pssu kac w

psu kurtarır gibi crash dosyalarını paylaşabilirsen elbette yardımcı olan çıkar.

crash dmp dosyasını WinDbg ile analiz ettirip chatgpt'ye atarak sorunun kaynağını bulabilirsiniz. En basit bu şekilde öğrenirsiniz neyden kaynaklı olduğunu

crash dmp dosyasını WinDbg ile analiz ettirip chatgpt'ye atarak sorunun kaynağını bulabilirsiniz. En basit bu şekilde öğrenirsiniz neyden kaynaklı olduğunu
o dosyayı nereden bulabilirim ne yapmam lazim bi tik açıklayabilir misin kanka valla bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

psu kurtarır gibi crash dosyalarını paylaşabilirsen elbette yardımcı olan çıkar.
nereden ulasabilirim event viewer mi neresi

minidump diye araştır gooogleden

Geri