Gravewormszr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,455
Gençler selam. Biliyorsunuz ki bu akşam saat 20.00'de Türkiye'nin en büyük futbol karşılaşmasını izleyeceğiz. Son zamanlardaki çalkantılı dönemleri, alınan cezalar ve sakatlıklarla boğuşan Galatasaray ile, oyun içi dizilim değişiklikleri ve kadro seçimiyle gündemden düşmeyen Fenerbahçe karşı karşıya gelecek.
Daha bu karşılaşma oynanmadan 4 gün önce belirlenen hakem Yasin Kol ile bir sürü spekülasyon ortaya çıkmıştı zaten. Kendisinin normal bir hakem olamayacağı, fiziksel ve psikolojik testlerin hepsinden kaldığını herkes biliyor zaten. Fakat TFF başkanının hemşerisi ve uzaktan akrabası olması sebebiyle düdüğünü astırmadılar. Umarım bugün her iki taraf için de sıkıntısız bir maç izletir.
Gelelim 2 takımın eksik ve cezalı listesine.
GALATASARAY
Sallai - Kırmızı kart cezalısı
Jacobs - Adele sıkıntısı
Singo - Adele sıkıntısı
Eren Elmalı - Hak mahrumiyeti
Metehan Balcı - Hak mahrumiyeti
Kaan Ayhan - Şüpheli
Yunus Akgün - Şüpheli
Berkan Kutlu - Şüpheli
Yunus Akgün'ün durumu maç saatinde belli olacak. Kadroda olması bekleniyor fakat süre alır mı onu bilmiyorum.
FENERBAHÇE
Szymanski - Kasık ağrısı
İrfancan Kahveci - Kadro dışı
Cenk Tosun - Kadro dışı
Çağlar Söyüncü - Diz sakatlığı
Yiğit Efe Demir - Şüpheli
Emre Mor - Statü gereği oynayamayacak.
Seviyeli bir tartışma ortamı istiyorum ve tahminlerinizi merak ediyorum.
Daha bu karşılaşma oynanmadan 4 gün önce belirlenen hakem Yasin Kol ile bir sürü spekülasyon ortaya çıkmıştı zaten. Kendisinin normal bir hakem olamayacağı, fiziksel ve psikolojik testlerin hepsinden kaldığını herkes biliyor zaten. Fakat TFF başkanının hemşerisi ve uzaktan akrabası olması sebebiyle düdüğünü astırmadılar. Umarım bugün her iki taraf için de sıkıntısız bir maç izletir.
Gelelim 2 takımın eksik ve cezalı listesine.
GALATASARAY
Sallai - Kırmızı kart cezalısı
Jacobs - Adele sıkıntısı
Singo - Adele sıkıntısı
Eren Elmalı - Hak mahrumiyeti
Metehan Balcı - Hak mahrumiyeti
Kaan Ayhan - Şüpheli
Yunus Akgün - Şüpheli
Berkan Kutlu - Şüpheli
Yunus Akgün'ün durumu maç saatinde belli olacak. Kadroda olması bekleniyor fakat süre alır mı onu bilmiyorum.
FENERBAHÇE
Szymanski - Kasık ağrısı
İrfancan Kahveci - Kadro dışı
Cenk Tosun - Kadro dışı
Çağlar Söyüncü - Diz sakatlığı
Yiğit Efe Demir - Şüpheli
Emre Mor - Statü gereği oynayamayacak.
Seviyeli bir tartışma ortamı istiyorum ve tahminlerinizi merak ediyorum.