CEPTETEB SÖZÜNÜZE BONUS (KİŞİYE ÖZEL OLABİLİR) - 1000 TL veya farklı tutarlar

Reaksiyon skoru
5
CEPTETEB kullanıyorum. Mobil uygulamadan kampanyalar sayfasını incelerken sözünüze bonusta ilginç bir bonus kampanyası vardı. 10 ay boyunca 1000 TL harcamaya 1000 TL bonus. Oran yüzde 10 gibi görünse de bonus hemen veriliyor. Belki size de teklif edilmiştir. İhtiyacı olan değerlendirsin.

CEPTETEB kullanıyorum. Mobil uygulamadan kampanyalar sayfasını incelerken sözünüze bonusta ilginç bir bonus kampanyası vardı. 10 ay boyunca 1000 TL harcamaya 1000 TL bonus. Oran yüzde 10 gibi görünse de bonus hemen veriliyor. Belki size de teklif edilmiştir. İhtiyacı olan değerlendirsin.
Sözü tutmazsan ne yapıyorlar o şartlar da önemli. Çoğu banka yapıyor böyle şeyler kişiye özel oluyor genelde.

Tek şart her ay 1000 TL harcama yapmak mı yani?

oran %10 fena değil, her ay 1000tl harcamassanız biraz faizle aylık yansıtılıyor en azından akbank öyle yapmıstı

Sözü tutmazsan ne yapıyorlar o şartlar da önemli. Çoğu banka yapıyor böyle şeyler kişiye özel oluyor genelde.
Gerçekleşmeyen harcama hedefi kıstelyevm olarak tahsil ediliyor. 1K harcama sözü verip 100 lira harcarsanız, o ay için 900 lira üzerinden hesaplanacak bedel kartınıza borç olarak yansıtılır.

Gerçekleşmeyen harcama hedefi kıstelyevm olarak tahsil ediliyor. 1K harcama sözü verip 100 lira harcarsanız, o ay için 900 lira üzerinden hesaplanacak bedel kartınıza borç olarak yansıtılır.
Kampnayaya bende katıldım, şartlarına baktığımda şu ifade var. Şartları tamamlanmadığı ay için 100tl üzerinden hesaplanıp borç olarak yansıtılır gibisinden bir ifade vardı.

Ama altı boş bir madde. Çünkü bu ifade de taahhüt süresince ara dönemlerde söz yerine gelmezse kalan aylar da bozuluyor mu, hesaplama öyle mi yapılıyor? Yoksa hangi ayda yapmadıysan sadece o ay için mi 100tl borç yansıtılıyor.

Maddeden iki sonuçta çıkıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi maddeler bunlar

Önemli Bilgiler

• 1- Taahhüdünüzü yerine getiremediğiniz ay için, kartınıza bonus tutarı/taahhüt süresi tutarında borç yansır.
  • 2- Bonus sadece bir defa yüklenir, her ay tekrar yüklenmez.
  • 3- Kartınıza bonus yüklendikten sonra taahhüdünüzü iptal ederseniz, taahhüdünüzün bitmesine kalan ay sayısına göre hesaplanan tutar kartınıza borç olarak yansıtılır.
  • 4- Kapalı kartınızdaki taahhüdünüzü 0850 200 0 666 numaralı TEB Telefon Şubesi üzerinden açık kartınıza aktarabilirsiniz.
  • 5- Taahhüdünüz iptal etmeden kartınızı kapatmanız durumunda, kalan her ay için kartınıza bonus tutarı/taahhüt süresi tutarında borç yansır.

Şimdi İlk maddeye bakın, " yerine getiremediğiniz ay" ifade de orta aylardan birinde harcama olmaz ise o ay için oransal olarak yani 100tl borç yansıtılır anlamı çıkıyor, yoksa benmi öyle anlıyorum.

Son düzenleme:
1000 tl ye hangi banka 1000 bonus veriyor ?
Cepteteb veriyor şuanda, ama 10 ay boyunca aylık 1000tl harcamaya veriyor, tek harcamaya değil.

Bu arada yapay zekaya kampanya şartlarını attım cevabı şöyle oldu.

Gönderdiğin tam metne bakınca durum artık kesinleşti. Senin için harika haberlerim var; şartlar, tüketicinin "anlık dalgınlığına" izin veren esnek bir yapıda.

Soruna net cevabım ve metinden yakaladığım çok kritik 3 uyarı aşağıdadır:

1. 6. Ayı Kaçırırsan Ne Olur? (Kesin Cevap)

Senaryon: 1000 TL ödül aldın, 10 ay söz verdin. 6. ay harcama yapamadın.

• Kampanya İptal Olmaz: Metinde açıkça "Taahhüdünüzü yerine getiremediğiniz ay için..." ifadesi var. Bu, sadece o ayı bağlar. Sözleşmenin feshedileceğine dair bir madde yok.
  • Cezası 100 TL'dir: Formül (Bonus / Süre) işler. 6. ayın ekstresine 100 TL borç yansır.
  • Devam Eder: 7. aydan itibaren harcamaya devam edersen başka ceza ödemezsin.

2. DİKKAT! Seni Yakabilecek "Gizli" Detaylar

Metni okurken çoğu kişinin gözden kaçırdığı ve senin "Harcadım sanıyordum ama sayılmamış" diyebileceğin 3 büyük tuzak fark ettim:

A. Taksit Tuzağı (Çok Önemli)

Metin diyor ki: "Taksitli alışverişlerde; toplam tutar, alışverişi yaptığınız ayın harcamasına dahil edilir. Sonraki aylara yansıyan taksitler dahil edilmez."

• Örnek: Ocak ayında 5.000 TL'lik bir televizyon aldın ve 5 taksit yaptırdın.
  • Bankanın Gözünde: Ocak ayında 5.000 TL harcadın (Hedefi tutturdun).
  • TEHLİKE: Şubat, Mart, Nisan aylarında ekstrene gelen o 1.000 TL'lik taksit ödemeleri harcama sayılmaz.
  • Sonuç: Eğer "Nasıl olsa ekstreye taksit yansıyor, o da harcamadır" diye düşünürsen, o aylarda hedefin altında kalır ve ceza yersin. Her ay yeni bir işlem yapmalısın.

B. Hesap Kesim Tarihi Tuzağı

Metin diyor ki: "Ekstre kesim tarihindeki harcamalarınız bir sonraki döneme dahil edilir."

• Örnek: Ekstre kesim tarihin her ayın 10'u olsun.
  • Sen ayın 10'unda saat 15:00'te eksik kalan 200 TL'yi harcarsan, bu harcama o aya değil, bir sonraki aya (ayın 11'inden sonrasına) yazılabilir.
  • Tavsiye: Harcama hedefini mutlaka hesap kesim tarihinden 1 gün önce tamamla. Son güne bırakma.

C. İade Tuzağı

Metin diyor ki: "İade edilen işlemler, toplam harcama tutarından düşülerek hesaplanır."

• Ayın son günü 1.100 TL harcadın, hedefi geçtin. Ama aldığın 200 TL'lik kazağı beğenmeyip iade ettin.
  • Toplam harcaman 900 TL'ye düşer ve o ayın şartını sağlamamış sayılırsın. Ekstrene ceza yansır.

Özetle

1. ayda harcama yapmazsan sadece 100 TL ceza ödersin, korkacak bir durum yok. Ancak asıl dikkat etmen gereken; taksitlerin sonraki aylarda harcama sayılmaması kuralıdır. Buna dikkat ettiğin sürece kampanya gayet avantajlı duruyor.
Ekleme yapayım.

Harcamayı anlık olarak online işlemlerden takip edebiliyorsunuz.

1764758364926.webp

Son düzenleme:
Geri