🔺️❗AMD 9000 SERİSİ & ESKİ İŞLEMCİLERE FİYAT ARTIŞI GELİYOR.❗🔺️

bence 9700x
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peerless assasin rahat soğutuyor.
PS120 SE ile 12400f de 55-60 dereceyi geçmiyordum 7600 işlemciye geçtim oyunlar da 77 dereceleri çok rahat görür oldum. PBO suz CO -30 aktif olarak anca dizginliyorum Sıvı soğutmaya geçince bir nebze daha iyi oldu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şahsen ben LGA1954 geldiğinde geçiş yapmayı düşünüyorum. AMD den harbi baymışım. İntel de render almadığın sürece sıcaklıklar aşırı iyi oluyor.

PS120 SE ile 12400f de 55-60 dereceyi geçmiyordum 7600 işlemciye geçtim oyunlar da 77 dereceleri çok rahat görür oldum. PBO suz CO -30 aktif olarak anca dizginliyorum Sıvı soğutmaya geçince bir nebze daha iyi oldu.
valla bende James Donkey 120 mm aio var, ben de max 76-77 gördüm benim işlemcide. Fan kontrolü ile ilgili olabilir.

valla bende James Donkey 120 mm aio var, ben de max 76-77 gördüm benim işlemcide. Fan kontrolü ile ilgili olabilir.
Kendim fan profili çekmiştim boşta 700-900 arası gezinirdi. Oyuna girdiğinde 1600rpm görüyordu.

7500f im var, mutluyum pahalanacak diye yenisine upgrade etme zorunluluğu hissetmiyorum.

7500F mis gibi işlemci. Hiç rahatınızı bozmaya gerek yok. Ben de geçen sene düz 7700 aldım, uzun bir süre de kullanmayı düşünüyorum kendisini. Zaten 2 ay önce binbir türlü masrafla 9070 XT aldım. Yemişim yeni işlemcileri :D

Bana gelen işlemci sample vasat geldi.

Bu gün stok
NAND kıtlığı yüzünden RAM fiyatları uçtu daha sonra da GPU fiyatlarını da yılbaşından itibaren kesin bir zam geleceğini bildiren AMD şimdi sanki çok ucuza alıyor muşuz gibi CPU tarafında da bu geceden itibaren fiyat artışı göreceğimiz söyleniyor. :kizginpeepo:
yapmak lazım demekki

Geri