❌İndirim Bitti! 44800₺ Lenovo LOQ RTX5060 Ryzen 7 250 24gb Ram 512gb SSD LAPTOP

Konudaki 24/512 olanı aldıysan kapalı kutu o ama 1tb ssd olanı falan aldıysan onu kendileri ekliyor galiba. Dert edecek bir şey yok beleş aldık
Aynen takılacak bişey değil bence de. Sonuçta adamlar da lenovo yetkili satıcısı. Ramin mhzsi de düşük olabilir ciddi uygun fiyata alıyorsun takılma boşver @wise

Cihaz bugün elime ulaştı aşırı derecede ghosting var ekranın 25ms olmasından mı kaynaklanıyordur bilemem kör olacağım sanırım iade edeceğim.

Ekler

• 20251202_190909.webp
    20251202_190909.webp
    237.1 KB · Hit: 78
Cihaz bugün elime ulaştı aşırı derecede ghosting var ekranın 25ms olmasından mı kaynaklanıyordur bilemem kör olacağım sanırım iade edeceğim.
Seni kırmak istemem. Lakin, söylemeden geçemedim.

Cihazdaki ekran iyi bir ekran. Lenovo Wantage yazılımında aygıtlar bölümünde ekran yenileme hızını arttırabiliyorsun. Ayrıca, ekran 24ms değil. 6ms hatta 5ms değerini dahi verebilir. Pil kötü. 60kwh çok kötü. Böyle bir makineye 20kwh daha eklemeleri zor değildi. Soğutma sistemi çok iyi. Ortada ışığın yanıp durması kötü. Kasa kalitesi ortalama üstü. Ekran kalitesi de %102 SRGB çıktı.

Cihazdaki ekran iyi bir ekran. Lenovo Wantage yazılımında aygıtlar bölümünde ekran yenileme hızını arttırabiliyorsun. Ayrıca, ekran 24ms değil. 6ms hatta 5ms değerini dahi verebilir. Pil kötü. 60kwh çok kötü. Böyle bir makineye 20kwh daha eklemeleri zor değildi. Soğutma sistemi çok iyi. Ortada ışığın yanıp durması kötü. Kasa kalitesi ortalama üstü. Ekran kalitesi de %102 SRGB çıktı.

Kırmak ne kelime üstadım sadece gördüklerimi dile getirdim yada ben çok kafayı yoruyorum böyle şeylere kullandığım hiç bir monitörde ghosting e rastlamadım bu bir garip geldi vantage yazılımında aygıtlar bölümünü göremedim size bilgi vermesi için bu modelin ekran panel özelliklerini ekliyorum.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-12-03 024556.webp
    Ekran görüntüsü 2025-12-03 024556.webp
    69.2 KB · Hit: 63
Kırmak ne kelime üstadım sadece gördüklerimi dile getirdim yada ben çok kafayı yoruyorum böyle şeylere kullandığım hiç bir monitörde ghosting e rastlamadım bu bir garip geldi vantage yazılımında aygıtlar bölümünü göremedim size bilgi vermesi için bu modelin ekran panel özelliklerini ekliyorum.
Bu cidden kötü eski wantage ayarları yok. Laptop uygulamasında bulamadım. 30ms üstü GTG verebiliyormuş. Ekranı 60hz kullanacaksan sorun olmaz da, 144hz olursa sağlam gölgelenme efekti yapar. İade etmek için bir sebep olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de iade kaydı açtım. Fizik kanunlarına aykırı bir durum var? 21/35 ms civarı yenileme sunuyor. Bu da 30/45 frame sorunsuz vermesi demek. Üstünde 60fps dahi olsa ghosting oluşacaktır. İnanılmaz bir saçmalık.

Son düzenleme:

Kendi hatamı da düzelteyim. Ekranı araştırdığımda 5/6 ms civarı verebildiğini görmüştüm. Acelecilikten oldu.

Kendi hatamı da düzelteyim. Ekranı araştırdığımda 5/6 ms civarı verebildiğini görmüştüm. Acelecilikten oldu.
Beyler ben laptopta bi anormallik sezemedim. Nasil anliyoruz bi zararimi olur iade ediyorsunuz

Benim gözüm pek algılamasa da, test etmemiş olsam da, 144 hz bir panelin 21ms olması saçmalık. aşırı saçmalık. Hesaplarsanız anlarsınız. 144hz bir oyun oynayıp test edebilirseniz, benim gibi gözü az gören birisini de mutlu edersiniz.
hz

Sepetist'in iade alacağını hiç sanmıyorum, bahsi geçen satıcıyla ilk thh maceramı yaşamıştım.

Umarım iade etmek isteyen sağ salim iade eder, bol şans.

@wise @adroxx bende Erazer Deputy 15 P1 MD62764 laptobu almıştım daha kutusunu açmadım normalde Lenovo almak vardı aklımda fakat indirim yakalayamamıştım yukarıdaki laptobu almıştım sizinle aynı fiyata ben çok takmam isterseniz birinizden biri Ankara'da ise takas yapabiliriz

Websitesinde gsync olduğu belirtiliyor ama nvidia kontrol panelinde g-sync yok olarak görünüyor?
1764777164555.webp

Bende şaşırdım zaten dediğiniz panel bu olamaz yoksa 144hz'de 30ms çok sıkıntı yaratıyor dediğim gibi kör olacaktım o derece takıldım bu konulara takılmayan birisi kullanabilir dediğim gibi ama iadeye gönderdim 14 gün iade hakkımız bulunuyor.

@wise @adroxx bende Erazer Deputy 15 P1 MD62764 laptobu almıştım daha kutusunu açmadım normalde Lenovo almak vardı aklımda fakat indirim yakalayamamıştım yukarıdaki laptobu almıştım sizinle aynı fiyata ben çok takmam isterseniz birinizden biri Ankara'da ise takas yapabiliriz

Merhaba cihazı iadeye gönderdim.

Websitesinde gsync olduğu belirtiliyor ama nvidia kontrol panelinde g-sync yok olarak görünüyor? Alıntıyı görüntüle

dgpu' ya çektiğinizde g-sync i göreceksiniz nvidia denetim masasında.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,696
Üyeler
186,775
Son üye
Keremmm54
Geri