❌İndirim Bitti! HyperX Cloud III S Kırmızı 6 Taksit 4639 SON ÜRÜN

tamamdır öyle aratayım o zaman
Kutu içeriğinden yedek kumaş ped çıkmıyor mu? Cloud2de 4-5 yılını doldurdu deri ped dün itibariyle kutusundaki kumaş pede geçtim. Ama deri ped bir başkaymış. Bu şekilde dış sesleri çok kolay duyuyorum. Deri ped tamamen kulağı sarmalıyor. Tabii ki zevk meselesi ama konuştuğum şeyi bile duyuyorum. O kötü hissettirdi alışmak gerek biraz. Deri pedciyim ben şahsen. Ama kumaş rahatlık bakımından çok iyi.

Mesela hangi kulaklık
Arkadaşlar. Behringer um2 ses kartı + behringer in herhangi bir stüdyo kulaklığı + behringerin herhangi bir mikrofonundan bile bunlardan katbekat daha üstün performans alırsınız. Ben stüdyo işleriyle uğraşıyorum. Bunlar kulaklık falan değil oyuncu kulaklığı adı altında pazarlıyorlar size bunları.
Yazık o paralara 1000 tl etmeyecek kulaklıkları oyuncu kulaklığı adı altında minimum 3 ten veriyorlar :)

ihtiyacınız olan 48W destekleyen herhangi bir ses kartı. Çivi jaklı bir ucuz stüdyo kulaklığı + Çivi jaklı bir stüdyo mikrofonu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güldürme hocam, deri ped dışında kusursuz kulaklık 4550'ye 9 taksitle aldım 2 gündür kafamdan çıkarmıyorum %12 gitmiş şarjı mikrofon ve ses kalitesi harika. Geçtiğim kulaklıkta hs80 kabloluydu bu arada
Sen müziğin sürücüden geçtiği kulaklıklar ile müzik dinlediğini sanıyorsun :) Şarkının ham hali sürücülerden geçip farklı bir ses olarak sana geliyor.
Hiç Flac müzik dinledin mi? Yani bir müziği ham halini?
Lütfen bilmediğin konular hakkında güldürme vs diye tepkiler verme :) Sen al 4.5 k ya öyle şeyler :)
Konservatuar mezunuyum 5 senedir stüdyo işleriyle uğraşıyorum.
Bu tavsiyeyi de size kimse vermez.

böyle markaların dediği markayı (cloud stinger)8 yıldır kullanıyorum :D
İstersen torunlarına miras bırak yine de kaliteli ses duymuyorsun:)
GErisi size kalmış
Böyle markaların mikrofon ve kulaklıklarına yüzde 80-90 indirim olmadan asla para vermem :)

Mesela hangi kulaklık

Alın gerçek sesi duyun :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar. Behringer um2 ses kartı + behringer in herhangi bir stüdyo kulaklığı + behringerin herhangi bir mikrofonundan bile bunlardan katbekat daha üstün performans alırsınız. Ben stüdyo işleriyle uğraşıyorum. Bunlar kulaklık falan değil oyuncu kulaklığı adı altında pazarlıyorlar size bunları.
Yazık o paralara 1000 tl etmeyecek kulaklıkları oyuncu kulaklığı adı altında minimum 3 ten veriyorlar :)

ihtiyacınız olan 48W destekleyen herhangi bir ses kartı. Çivi jaklı bir ucuz stüdyo kulaklığı + Çivi jaklı bir stüdyo mikrofonu.

Sen müziğin sürücüden geçtiği kulaklıklar ile müzik dinlediğini sanıyorsun :) Şarkının ham hali sürücülerden geçip farklı bir ses olarak sana geliyor.
Hiç Flac müzik dinledin mi? Yani bir müziği ham halini?
Lütfen bilmediğin konular hakkında güldürme vs diye tepkiler verme :) Sen al 4.5 k ya öyle şeyler :)
Konservatuar mezunuyum 5 senedir stüdyo işleriyle uğraşıyorum.
Bu tavsiyeyi de size kimse vermez.

İstersen torunlarına miras bırak yine de kaliteli ses duymuyorsun:)
GErisi size kalmış
Böyle markaların mikrofon ve kulaklıklarına yüzde 80-90 indirim olmadan asla para vermem :)

Alın gerçek sesi duyun :)
Hocam ben bu cloud 3s wireless aldım denediğimde videoyu durduğum zaman çıt diye hafif bir ses geliyor bu durum normal mi yoksa iade etcem de

Merhaba bende aldım bugün geldi telefona veya bilgisayara bağladığımda ses açma kapama tekeri sesi kısarken kararsızlık yaşıyordu simdi biraz azaldı bu sizde de oldu mu?

Merhaba bende aldım bugün geldi telefona veya bilgisayara bağladığımda ses açma kapama tekeri sesi kısarken kararsızlık yaşıyordu simdi biraz azaldı bu sizde de oldu mu?
bende daha bugün teslim aldım bende de oluyor ama bence biraz kullanınca düzelir gibi. takılıyor gibi bi aşşa bi yukarı yapıyor dediğin gibi. 10-15 gün kullanayım düzelmezse gönderirim değişime

Hocam ben bu cloud 3s wireless aldım denediğimde videoyu durduğum zaman çıt diye hafif bir ses geliyor bu durum normal mi yoksa iade etcem de
Denetim masası ses ayarlarından kulaklığı 16 bite düşür düzeliyor hocam

hocam onu da denedim şimdi yine aynı hyperx canlı desteğine bağlanıp sordum böyle bir sorun var farkındayız çözmeye çalışıyoruz diyolar
hocam bu kulaklığın sorunu değil, windows yüzünden böyle bir sorun var. bende çok araştırdım en son 16 bite düşürünce düzeldi. bluetooth ile bağlıyken çıt sesi çıkmıyor mesela

hocam bu kulaklığın sorunu değil, windows yüzünden böyle bir sorun var. bende çok araştırdım en son 16 bite düşürünce düzeldi. bluetooth ile bağlıyken çıt sesi çıkmıyor mesela
ben bilgisayara bluetooth ile bağlayamadım görmüyor kulaklığı siz 16 bit 48000hz ye mi düşürdünüz

ben bilgisayara bluetooth ile bağlayamadım görmüyor kulaklığı siz 16 bit 48000hz ye mi düşürdünüz
bluetooth bağlantısı sorunlu evet bir kaç kez denemek gerekiyor. ya 16 48000 ya da 16 44000 ikisinden biriydi

Arkadaşlar. Behringer um2 ses kartı + behringer in herhangi bir stüdyo kulaklığı + behringerin herhangi bir mikrofonundan bile bunlardan katbekat daha üstün performans alırsınız.
Mesela ne önerirsiniz kulaklık olarak? oyun için bu yeterli aşırıya kaçma dediğiniz falan

şimdi bir daha denedim artık gelmiyor gibi saçma bir şeymiş o kadar para veriyoruz düzgün çalışmıyor
hocam dediğim gibi bu windows'un bir sorunu. redditte bununla ilgili bir çok yazı var. sadece bu kulaklığa özgü bir sorun değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,628
Üyeler
185,779
Son üye
Juuizard | Clover
Geri