Samsung S25 ultra yurtdışı

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar, yurtdışı Samsung S25 ultra aldım ancak bunu acil olarak IMEI kaydı attırmam gerekiyor. Server veya benzeri bir kaydı nerede nasıl yaptırabilirim. Akıl verirseniz çok sevirim.

Bi yöntemi yok kapalı samsungta olmuyor şuan

@emresoners Samsung için server kaydı açıldı muhabbeti var. Hayırlı olsun
Reis nasıl yapacağız s25 ultra kullanıyorum şu an yeni yıl geldi ama 4 ay kapalı kalacak telefon birde s25 ultralarda şöyle bir sorun var ben telefonu ilk aldığımda 1. Simin süresi dolmuş durumdaydı sim 2 ye takmama rağmen cihaz sim 1 olarak gördü e sim ile falan baya günlerce uğraştım en sonunda yedek simi çıkarınca sim 2 yi gördü cihaz yani taktığın simi kendi hafızasına kayıt ediyor hangi slot a takarsan tak onu sim 1 olarak görüyor bu çok kötü oldu ben her seferinde yedek sim e para mı vereceğim lütfen destek

Reis nasıl yapacağız s25 ultra kullanıyorum şu an yeni yıl geldi ama 4 ay kapalı kalacak telefon birde s25 ultralarda şöyle bir sorun var ben telefonu ilk aldığımda 1. Simin süresi dolmuş durumdaydı sim 2 ye takmama rağmen cihaz sim 1 olarak gördü e sim ile falan baya günlerce uğraştım en sonunda yedek simi çıkarınca sim 2 yi gördü cihaz yani taktığın simi kendi hafızasına kayıt ediyor hangi slot a takarsan tak onu sim 1 olarak görüyor bu çok kötü oldu ben her seferinde yedek sim e para mı vereceğim lütfen destek

Kapandı tekrar. Yapılıyor mu hala bilmiyorum ama çok pahalı diyorlardı.

Server kaydı uzun zamandır kapalı. Sadece s23U ya var onunda en güncel android yazılımı yüklü ise Onada imei atılmıyor

Geri