sıcaklık durumları vs nedir? Bence piyasa fiyatı yani 13Kutu var sadece dün koydum ilana.
sıcaklık durumları vs nedir? Bence piyasa fiyatı yani 13
10 gb versiyonu için ideal fiyat 13. 12 gb olsa minimum 15k ederdi
Sıcaklık furmarkta oyunlarda max 65-68 temiz kartım ilana daha dün attım acelem yok, eğer 14'e gider diyorsanız bekleyeceğim.rog , suprimler 15 ten tuf gamerock tarzı 13.5 14ten alıcı buluyor aceleniz yoksa illaki 14 gelir kartınıza kefilseniz lazımsa 1000 lira için verin gitsin bence
bana kalırsa zor ama aceleniz olmadığı için bekleyebilirsiniz. Ama illa bir alıcı çıkar.Sıcaklık furmarkta oyunlarda max 65-68 temiz kartım ilana daha dün attım acelem yok, eğer 14'e gider diyorsanız bekleyeceğim.
düzenli olarak ekran kartı değiştiriyorum az çok piyasaya hakim olduğumu düşünüyorum küçücük bir şehirde yaşamıyorsanız alıcı çıkacaktır 14eSıcaklık furmarkta oyunlarda max 65-68 temiz kartım ilana daha dün attım acelem yok, eğer 14'e gider diyorsanız bekleyeceğim.
İstanbuldayım bencede 14'e satılır diye düşünüyorum.düzenli olarak ekran kartı değiştiriyorum az çok piyasaya hakim olduğumu düşünüyorum küçücük bir şehirde yaşamıyorsanız alıcı çıkacaktır 14e
13500 teklif ettim alıcıya kabul etti veriyorum 500 tl içinde beklemeye değmez bence.düzenli olarak ekran kartı değiştiriyorum az çok piyasaya hakim olduğumu düşünüyorum küçücük bir şehirde yaşamıyorsanız alıcı çıkacaktır 14e
bende öyle düşünüyorum 300 500 çok önemli değil diye ama beklemek satıcı tercihi her zaman iyi alışverişler hocamİstanbuldayım bencede 14'e satılır diye düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
13500 teklif ettim alıcıya kabul etti veriyorum 500 tl içinde beklemeye değmez bence.
13 ederidir verebilirsinAsus tuf 3080 10 gb kartımı satıyorum 15k yazmıştım ilana 13'e alıcı çıktı vereyim mi sizce?