❌İndirim Bitti! DRAGOS LS300 V2 Reverse 120mm ARGB 299TL

geçenlerde 800-1000 arasına düşmüştü 4lü set baya avantajlı kontrolcü kumandası da var
hocam bu linkteki satıcıya baya kötü yorum atmışlar falan. güvenilir mi? acaba. 200-300 fazla verip güvenilirden almak isterim tercihimce.

hocam bu linkteki satıcıya baya kötü yorum atmışlar falan. güvenilir mi? acaba. 200-300 fazla verip güvenilirden almak isterim tercihimce.
dragos ürünlerini genelde bu satıcı satıyor konu başındaki tekliyide aynı satıcı satıyor daha önce aldım bi sıkıntı olmadı başkalarını bilmiyorum.

bu ürünü satın alan veya kullanan arkadaşlardan fotoğrat isteyebilirmiyim. normalde bu ürün lian li v2 fan modellerine alternatif fakat gerçekte ele ulaşan ile fotodaki farklımı merak ediyorum.

bu ürünü satın alan veya kullanan arkadaşlardan fotoğrat isteyebilirmiyim. normalde bu ürün lian li v2 fan modellerine alternatif fakat gerçekte ele ulaşan ile fotodaki farklımı merak ediyorum.
1764796833644.webp
WhatsApp Görsel 2025-11-25 saat 21.11.46_6f02af62.webp

1764796988309.webp

sağolun hocam paylaştığınız için. güzel duruyor ama fotoğrafatiki ile tahmin ettiğim gibi tıpa tıp aynısı değil. fotoğrafta Lian li v2 gibi kesintisiz rgb gözüküyor ama bu model ilk modellerden kalma alternatif.
1764797226817.webp

tüm modlar çalışıyor , kesintisiz RGB ne oluyor tam olarak hocam rainbowmu

Alıntıyı görüntüle
tüm modlar çalışıyor , kesintisiz RGB ne oluyor tam olarak hocam rainbowmu
fanların yanındaki sonsuz aynadan bahsediyorum hocam. lian li de tek bi bütün gibi gözüküyor v2 modelinde. bu eski modeli kullandığından sonsuz aynada kesinti oluyor boydan boya değil. ama fotoğrafta boydan boya gözüküyor.

fanların yanındaki sonsuz aynadan bahsediyorum hocam. lian li de tek bi bütün gibi gözüküyor v2 modelinde. bu eski modeli kullandığından sonsuz aynada kesinti oluyor boydan boya değil. ama fotoğrafta boydan boya gözüküyor.
tamam hocam şimdi anladım Doğru dediniz alacak arkadaşlar bilgilenir iyi oldu değinmeniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,460
Üyeler
186,340
Son üye
Umut_yt
Geri