Sekibayashi
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 657
karıştırdımmı hocam yine eğzoz kast etmiştimBu ters zaten
karıştırdımmı hocam yine eğzoz kast etmiştimBu ters zaten
Bunlar egzoz fan değil akvaryum kasalarda kullanılan ters fanlar. Sen bildiğimiz fandan alacaksın egzoz fan içinse.karıştırdımmı hocam yine eğzoz kast etmiştim
hocam bu linkteki satıcıya baya kötü yorum atmışlar falan. güvenilir mi? acaba. 200-300 fazla verip güvenilirden almak isterim tercihimce.geçenlerde 800-1000 arasına düşmüştü 4lü set baya avantajlı kontrolcü kumandası da var![]()
Dragos LS300 V2 Reverse 120mm ARGB, 2000RPM, Kontrolcü, Kumanda PWM 4Lü Set Siyah Kasa Fanı | Atom Bilişim
Dragos LS300 V2 Reverse 120mm ARGB, 2000RPM, Kontrolcü, Kumanda PWM 4Lü Set Siyah Kasa Fanı ürünü en uygun fiyatlarla Atom Bilişim'de! Ürünü incelemek ve satın almak için hemen tıklayın.www.atombilisim.com.tr
dragos ürünlerini genelde bu satıcı satıyor konu başındaki tekliyide aynı satıcı satıyor daha önce aldım bi sıkıntı olmadı başkalarını bilmiyorum.hocam bu linkteki satıcıya baya kötü yorum atmışlar falan. güvenilir mi? acaba. 200-300 fazla verip güvenilirden almak isterim tercihimce.
bu ürünü satın alan veya kullanan arkadaşlardan fotoğrat isteyebilirmiyim. normalde bu ürün lian li v2 fan modellerine alternatif fakat gerçekte ele ulaşan ile fotodaki farklımı merak ediyorum.
sağolun hocam paylaştığınız için. güzel duruyor ama fotoğrafatiki ile tahmin ettiğim gibi tıpa tıp aynısı değil. fotoğrafta Lian li v2 gibi kesintisiz rgb gözüküyor ama bu model ilk modellerden kalma alternatif.
sağolun hocam paylaştığınız için. güzel duruyor ama fotoğrafatiki ile tahmin ettiğim gibi tıpa tıp aynısı değil. fotoğrafta Lian li v2 gibi kesintisiz rgb gözüküyor ama bu model ilk modellerden kalma alternatif.
set alınca çıkıyorHocam kontrolcüsü içinde çıkıyor mu
fanların yanındaki sonsuz aynadan bahsediyorum hocam. lian li de tek bi bütün gibi gözüküyor v2 modelinde. bu eski modeli kullandığından sonsuz aynada kesinti oluyor boydan boya değil. ama fotoğrafta boydan boya gözüküyor.Alıntıyı görüntüle
tüm modlar çalışıyor , kesintisiz RGB ne oluyor tam olarak hocam rainbowmu
tamam hocam şimdi anladım Doğru dediniz alacak arkadaşlar bilgilenir iyi oldu değinmenizfanların yanındaki sonsuz aynadan bahsediyorum hocam. lian li de tek bi bütün gibi gözüküyor v2 modelinde. bu eski modeli kullandığından sonsuz aynada kesinti oluyor boydan boya değil. ama fotoğrafta boydan boya gözüküyor.