cevap geldi mi hocam kusra bakmayın bende yarın gönderecem sonucu merak ediyorumHocam bence sıkıntı olacak bir şey değil ama siz bilirsiniz
cevap geldi mi hocam kusra bakmayın bende yarın gönderecem sonucu merak ediyorumHocam bence sıkıntı olacak bir şey değil ama siz bilirsiniz
Ne cevabı hocam? Ben sandığınız kişi değilim muhtemelencevap geldi mi hocam kusra bakmayın bende yarın gönderecem sonucu merak ediyorum
5 sene monitörünü kullandım giriş seviyesiydi ama hiç ölü pikseli falan sorunu olmadıboş yorum takma
aa hocam şimdi farkettim siz değilmişsinizNe cevabı hocam? Ben sandığınız kişi değilim muhtemelen
Sonuç ne oldu knkben değişim istedim yarın yollıyacam geri
sonuç cıktımıDeğişim talebinden sonuç alan varmı acaba? bende yeni talep oluşturdum ona göre yol izleyelim.
1080p ye 24 olur zaten ona da laf eden varsa... 27 inç de 1080p beğenmeyen olabilir benim de gözüme batıyordu da 24e lütfen kimse bir şey demesin.7k ya almıştık. Beleş. Hala 1080p 24 inç muhabbeti yapmayın. Fps oynayanlar kaçırmasın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Acaba aradaki farkı kupon olarak verirler mi![]()
Ekran hakimiyeti açısından, 27 hiçbir zaman 24 ün önüne geçemez. Herkesin amacı farklı. Fiyatına göre sundukları güzel. 12-13 k lık 24 inçlerle kıyaslanması saçma. Kesinlikle fps odaklı iş görür. Aradaki fark bana absürt geldiği için aldım ben de.1080p ye 24 olur zaten ona da laf eden varsa... 27 inç de 1080p beğenmeyen olabilir benim de gözüme batıyordu da 24e lütfen kimse bir şey demesin.
Bugün gönderecemSonuç ne oldu knk
sonuç cıktımı
valla knk çok sorun teşkil etmiyorsa yada yedek monitörün yoksa gönderme derim ben gönderdikten sonra şikayetlere baktım iade geri dönüş felan 1 2 hafta sürebiliyormuşBugün gönderecem
Haber edermisiniz sonucu yarın
talep değerlendiriliyor yazıyo halaSonuç ne oldu knk
sonuç cıktımı