Tamamdır hocam ona da bakayım teşekkür ederim.Atk Dragonfly A9 pro önerebilirim. Claw ve palm tutuşa uygun hafif ve sensörü de çok güzel. Logitech g pro superlight ile aynı sensör ve swichi kullanıyor. Boyutları bile aynı. Fiyatı da 2.4 k
plus alacağına pro alsana hem 8kAtk dragonplus a9 plus modeli gözüme güzel geldi hocam fikrim değişmezse akşama onu alırım gibi duruyor
abi bol keseden nasıl bir sallamadır bu yaAtk Dragonfly A9 pro önerebilirim. Claw ve palm tutuşa uygun hafif ve sensörü de çok güzel. Logitech g pro superlight ile aynı sensör ve swichi kullanıyor. Boyutları bile aynı. Fiyatı da 2.4 k
farklı model değil baktığın mousenin pahalı versiyonu 2300 TL a9 proGittikçe farklı modeller çıkıyor hocam aklım karıştı ona da bakayım akşam![]()
O paralara çıkmaya gerek var mı ? Yine de kendi bilir tabi de A9 PLUS hayli hayli işini görecektir bence.farklı model değil baktığın mousenin pahalı versiyonu 2300 TL a9 pro
başlıkta bütçe 2500 yazıyor ve 8k hz istemiş bence alınır 2300e mouseye çok değilO paralara çıkmaya gerek var mı ? Yine de kendi bilir tabi de A9 PLUS hayli hayli işini görecektir bence.
Cs2 oynuyorum çoğunlukla 8k hz işime yarar yaramaz pek bilemiyorum ya ondan kararsız kalıyorum zaten.başlıkta bütçe 2500 yazıyor ve 8k hz istemiş bence alınır 2300e mouseye çok değil
Bazen gerek yok gibi geliyor işte hocam akşama kadar nasipse karar veririmO paralara çıkmaya gerek var mı ? Yine de kendi bilir tabi de A9 PLUS hayli hayli işini görecektir bence.
Tercih senin mouse kendi oynamıyor sonuçta ben 6-7 yıldır rival 110 kullanıyorum csgo da rank olarak globale çıkmıştım faceit 8lvl cs2 de ise seçkinde 16k yaptım faceit girmedim pek cs2'de ama mouse yani illa etkisi vardır ama fazla abartmaya gerek yok bence valorant'da immo olarak takılıyorum bayadır da oynamıyorum gerçi. Sözüm şu ki mouse bir yere kadar etkisi var ben ihtiyaçtan aldım fakat hala eskisini kullanıyorum anca bozulunca değişirim.Cs2 oynuyorum çoğunlukla 8k hz işime yarar yaramaz pek bilemiyorum ya ondan kararsız kalıyorum zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bazen gerek yok gibi geliyor işte hocam akşama kadar nasipse karar veririm![]()
Bende v8 modeli var. Çok memnunum. Ama belirtmek lazım aşırı hafif ve daha öncesinde ağır bi mouse kullanıyosanız alışmanız bi tık zaman alıyor. Bataryası 8K hz de max 3 gün götürüyo onun için 4000 de oynamayı tercih ediyorum ben. Claw tutuyosan V8 al diğer tarzda tutuyosan v6 al.scyrox v6
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
veya v8
Çabuk bozulmasın yeter diye düşünmeye başladım hocam sayende. Normal bir model alıp geçerizTercih senin mouse kendi oynamıyor sonuçta ben 6-7 yıldır rival 110 kullanıyorum csgo da rank olarak globale çıkmıştım faceit 8lvl cs2 de ise seçkinde 16k yaptım faceit girmedim pek cs2'de ama mouse yani illa etkisi vardır ama fazla abartmaya gerek yok bence valorant'da immo olarak takılıyorum bayadır da oynamıyorum gerçi. Sözüm şu ki mouse bir yere kadar etkisi var ben ihtiyaçtan aldım fakat hala eskisini kullanıyorum anca bozulunca değişirim.