🔥İndirim N Kolay Bankası 1000TL harcamana 1000TL iade ediyor.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
1K atıp 1K'lık kargo sistemime yükleme yaptım (Bilişim Yazılım Limited Şirketi olarak çekiyor), kampanyayı kazanıp kazanmadığımızı nasıl anlıyoruz?
birkaç gün içerisinde sanal kartına yükleniyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nkolaya geliyor para

benim geldi ertesi gün.
hocam ben bu ay kayıt oldum ama kampanya devam ediyor mu herhangi bi para gelmedi de

🔥🔥Arkadaşlar ben 2 defa iptal edip 3.kez satın alım yaptım, müşteri hizmetleri sorun olmaz demişti. Talep oluşturdum red verdiler. O gelen red mesajını şikayet vara yazın 2 saat içinde yüklendi param. SİPARİŞİNİ İPTAL EDENLER YA DA TALEBİNE RED MESAJI GELENLER ŞİKAYET VARA YAZSIN YATIRIYORLAR🔥🔥
Hocam aynı sorun benimde başıma geldi. Kardeşime 1000 TL alışveriş yaptık. İlk başta iptal ettik siparişi yanlış sipariş verince. Ertesi gün tekrar hepsiburada üzerinden alışveriş yaptım. 1000 TL iadeyi yatırmadılar. Tam olarak ne yazdınız hocam paylaşır mısınız? Ben de tekrar yazacağım.

birkaç gün içerisinde sanal kartına yükleniyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam ben bu ay kayıt oldum ama kampanya devam ediyor mu herhangi bi para gelmedi de
devam ediyor

1k lık ürün alıyorum hepsiburada dan sonra ürünü iade edip iadeyi hepsipay hesabıma istiycem ordanda farklı kartıma atıcam parayı sonra 1k iade gelicek sanal karta onlada aynı şeyi yapıcam ve kartıma atıcam doğru mu anladım?

1k lık ürün alıyorum hepsiburada dan sonra ürünü iade edip iadeyi hepsipay hesabıma istiycem ordanda farklı kartıma atıcam parayı sonra 1k iade gelicek sanal karta onlada aynı şeyi yapıcam ve kartıma atıcam doğru mu anladım?
Naysa atabilirsin onu sanal karta geleni sanırım böyleydi.

Naysa atabilirsin onu sanal karta geleni sanırım böyleydi.
nays sanal karttan sanal karta transferi kabul ediyor mu en son vodefone payden naysa atmayı denedim kabul etmedi

nays sanal karttan sanal karta transferi kabul ediyor mu en son vodefone payden naysa atmayı denedim kabul etmedi
Bazıları sanal karta aktarmayı başarmış nkolaydan naysa bilmiyorum hocam valla.

1100₺ Hb den alışveriş yapıp iptal ettim hepsipaye aldım parayı, bakalım Nkolaya yatıcak mı iade.

Hepsipay'e atmakla boşuna uğraşıyorsunuz sipay kapandığı için hepsipay kartları iptal şuan o parayı sadece Hepsiburada'da harcayabilirsiniz. Normal alışverişlerinizi yapın geçin yada Amazon hediye kartı alın.

Her şey için geçerli, olurda karta iade olursa talep oluşturun bazen yatırıyorlar talep oluşturunca arkadaşıma yatırdılar iptal etmesine rağmen. Olır da yine red mesajı gelirse şikayet vara yazın hemen gün içinde yatırıyorlar
Hocam tam olarak ne yazdı bir arkadaşım da iptal etti parasını çektiler

Hepsipay'e atmakla boşuna uğraşıyorsunuz sipay kapandığı için hepsipay kartları iptal şuan o parayı sadece Hepsiburada'da harcayabilirsiniz. Normal alışverişlerinizi yapın geçin yada Amazon hediye kartı alın.
demeyin hocam çoktan yaptım bile

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,631
Üyeler
185,917
Son üye
Mychukuk