Dareu a950 pro 4k da bu soruna çözüm varmı

Ghost10

80+
Reaksiyon skoru
1
normal bi sekilde oyun oynarken bi anda mousum gitti bi süre sonra tekrar çalıstı sonra tekar gitti. ardından usb yi çıkar tak yapıyım dedim hiçbirsey algılamadı bilgisayar ve her dongleı taktığımda klavyem veya herhangi bir usb ye takılı olan seylerin bağlantısının koptuğunu farkettim bleutooth ile bağlanmasında sıkıntı yok fakat kablo veya dongle ile çalıstırmaya çalıstığımda hiçbi sekilde bağlanmıyor ve tepki vermiyor ne yapmam lazım

anakart modelinizi hatta sisteminizi yazabilir misiniz
anakart wifi li ise kapatip dener misiniz biostan

kusura bakmayin ustunden gecelim bios guncel farenin driveri kurdunuz sarji var bundan sonra
tum usbleri cikaralim bluetooth wifi kapatalim tek fareyi kablolu usb ile baglayalim arkadaki usblerde degistirerek deneyelim

kusura bakmayin ustunden gecelim bios guncel farenin driveri kurdunuz sarji var bundan sonra
tum usbleri cikaralim bluetooth wifi kapatalim tek fareyi kablolu usb ile baglayalim arkadaki usblerde degistirerek deneyelim
suanda laptoptayım driverını buray indirdikten sonra oldu birazdan ana pcye geçip yapıcağım.
normalde driverı günceldi anakartın biosunu 2 ay önce güncelleemistim kablsunda hafif bi temassızlık var suanda ondan kaynaklı olduğunu düsünyprum

type c ise kablosu denersiniz bakarsiniz ama bios geldi amd anakartlara ondan oldugunu sanmiyorum ama tek tek elersiniz belki fareye firmware gelmistir

bilgisayarıma geçtim ve suanda böyle bir uyarı alıyorum ne yapmam lazım
1764965668463.webp

Geri