sezerbey98
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 604
Aynı sorunu yaşayan var mı ? Vatan Bilgisayar'dan 30 Kasım'da PSU sipariş ettim. Kargom 30 Kasım 2025'te Kolaygelsin'e teslim edildi 1 Aralıkta kargo kaydı yapılmış 2 Aralıkta '' Gönderiniz tesisimize ulaştı '' yazmışlar. 2 Aralık'tan beri hiçbir adım hareket veya başka bir şey yok. Kargom ortalıkta yok. PSU yanmasa Undervolt ile 1 hafta idare ederdim sorun olmazdı ama kartı kasaya takamıyorum PCIE kablosu yanık.
Sakın siz siz olun Vatan'dan sipariş verirken Kolay Gelsin seçmeyin. Çok pişmanım bu bana ders oldu. Gördüğüm en rezalet firma . Keşke Yurtiçi Kargo seçseydim. Kargomun durumunu bile söyleyemiyorlar. Bi transferde bi şubede diyorlar kayboldu mu belli değil ... güzel fiyattan almasam kesinlikle iade edip başka PSU alırdım.
Sizde de sorun var mı (Kolay Gelsin ile sorun yaşayan) ?
Sakın siz siz olun Vatan'dan sipariş verirken Kolay Gelsin seçmeyin. Çok pişmanım bu bana ders oldu. Gördüğüm en rezalet firma . Keşke Yurtiçi Kargo seçseydim. Kargomun durumunu bile söyleyemiyorlar. Bi transferde bi şubede diyorlar kayboldu mu belli değil ... güzel fiyattan almasam kesinlikle iade edip başka PSU alırdım.
Sizde de sorun var mı (Kolay Gelsin ile sorun yaşayan) ?