Gecerliyse bende yapcam kesin skntilidirhala geçerli mi bu taktik
evet geçerli önce ulaşım uygulamalarından birine (uşakkart, akulaş vs) kayıt olup sonra nkolay müşterisi olun 750 tl hediye + 1000 tl alışveriş sonrası 1000 tl daha geliyor. ben hepsini 1er gün arayla yaptım sorunsuz geldi. ödüller de kayıt olduktan ve alışverişten 1er gün sonra geldi.hala geçerli mi bu taktik
alışveriş siteleri var mı belirli hepsinde geçerli mievet geçerli önce ulaşım uygulamalarından birine (uşakkart, akulaş vs) kayıt olup sonra nkolay müşterisi olun 750 tl hediye + 1000 tl alışveriş sonrası 1000 tl daha geliyor. ben hepsini 1er gün arayla yaptım sorunsuz geldi. ödüller de kayıt olduktan ve alışverişten 1er gün sonra geldi.
isteyene davet kodu atarım
normal alışveriş yapacağın çoğu yerde geçer cüzdanlara falan yüklemeye çalışırsan geçmezalışveriş siteleri var mı belirli hepsinde geçerli mi
3 gün geçti 750tl hala gelmedi hocam sana hemen mi yansıdı? akulaşa önce kayıt oldum sonra nkolaya oldumevet geçerli önce ulaşım uygulamalarından birine (uşakkart, akulaş vs) kayıt olup sonra nkolay müşterisi olun 750 tl hediye + 1000 tl alışveriş sonrası 1000 tl daha geliyor. ben hepsini 1er gün arayla yaptım sorunsuz geldi. ödüller de kayıt olduktan ve alışverişten 1er gün sonra geldi.
isteyene davet kodu atarım
sallı akulaşa üye oldum, perşembe nkolay müşterisi oldum, cuma 750 yattı + 1000 tl alışveriş yaptım bugün de 1000 yattı. 3 gün bekletmemesi lazım.3 gün geçti 750tl hala gelmedi hocam sana hemen mi yansıdı? akulaşa önce kayıt oldum sonra nkolaya oldum
ben 1 saat arayla oldum diye mi acaba çaktılar yatmadı halasallı akulaşa üye oldum, perşembe nkolay müşterisi oldum, cuma 750 yattı + 1000 tl alışveriş yaptım bugün de 1000 yattı. 3 gün bekletmemesi lazım.
2 kampanyaya da başka kampanyalarla birleşmez maddesi eklemişler bana 2si de yattı ama
1000 alışveriş yapıp 1000 hediyeyi aldın mıben 1 saat arayla oldum diye mi acaba çaktılar yatmadı hala
Evet aldım1000 alışveriş yapıp 1000 hediyeyi aldın mı