3 Farklı seçenek sunuyor bunlardan sadece birinde kredi alabiliyorsunuz diğerlerinde kupon yada hediye seçeneğini seçmeniz gerekiyor clickbait kampanya olmuş yineTemsilci kredinin parça parça verildiğini söyledi ama , tam detay olmaması üzücü. Şimdi almak istiyorum. Sonradan bişeyler çıkartırsa üzer
Hocam sadece her gün 1 kere alabiliyorsunuz sanırım. Mesela ertesi gün tekrar gelip parça parça krediyi almaya devam edeceksiniz sanırım. Ben öyle anladım.3 Farklı seçenek sunuyor bunlardan sadece birinde kredi alabiliyorsunuz diğerlerinde kupon yada hediye seçeneğini seçmeniz gerekiyor clickbait kampanya olmuş yine
Hocam özeldende açıkladım size tekrar açıklıyorum krediyi sadece 1 kez alabiliyorsun diğer iki gün kupon yada hediye almak zorundasın hediye mevzusu nasıl işliyor tam bilmiyorum ama temu kredisini sadece 1 kez alabiliyorsun yani 1000tl lik alışverişte en fazla 400tl kredi alabiliyorsunHocam sadece her gün 1 kere alabiliyorsunuz sanırım. Mesela ertesi gün tekrar gelip parça parça krediyi almaya devam edeceksiniz sanırım. Ben öyle anladım.
Şimdi anladım hocam. Ozaman dümen...Hocam özeldende açıkladım size tekrar açıklıyorum krediyi sadece 1 kez alabiliyorsun diğer iki gün kupon yada hediye almak zorundasın hediye mevzusu nasıl işliyor tam bilmiyorum ama temu kredisini sadece 1 kez alabiliyorsun yani 1000tl lik alışverişte en fazla 400tl kredi alabiliyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2 günde bir giriş yapıp alman gerekiyor
krediyi siparişi teslim aldıktan 2 gün sonra veriyor tam çakal bu temuŞimdi anladım hocam. Ozaman dümen...
Peki siz iptal edince aldığınız kredi ne oldu?![]()
Geçmişte az ekmeğini yemedik Temu'nun.krediyi siparişi teslim aldıktan 2 gün sonra veriyor tam çakal bu temu
Merhaba bu flash99 olayı gerçekmi gerçekse telefonu alırsak normal olarak kullanabiliyor muyuzGeçmişte az ekmeğini yemedik Temu'nun.
Valla işini bilen yapıyor. Şuan 130 kuponum falan var 750/350 falanlar var işime yaramıyor değil
Alıntıyı görüntüle
Sizin bilgiyi görmesem boşuna bu kampanyaya katılacaktım. Katılmama gerek kalmadı
krediyi siparişi teslim aldıktan 2 gün sonra veriyor tam çakal bu temu
Valla ben denedim hocam, belli bir miktarda harcama yapınca sana 1 hak veriyor ve atıyorum diyor ki saat 06.00 da gel ürünü kap. İlk gelen alır mantığıyla düzenlenmiş bir kampanya. Ben saat 05.58 de kampanya sayfasına geldim ve saat 6 olduğu an uçtu gitti ürün. Yani bana kalırsa dümen. Ha oldu ki aldınız bir şekilde, o görselde ki telefon TR satıcısı tarafından gönderilir.Merhaba bu flash99 olayı gerçekmi gerçekse telefonu alırsak normal olarak kullanabiliyor muyuz
Yani kullanılabilir imei falan gerkeemdenValla ben denedim hocam, belli bir miktarda harcama yapınca sana 1 hak veriyor ve atıyorum diyor ki saat 06.00 da gel ürünü kap. İlk gelen alır mantığıyla düzenlenmiş bir kampanya. Ben saat 05.58 de kampanya sayfasına geldim ve saat 6 olduğu an uçtu gitti ürün. Yani bana kalırsa dümen. Ha oldu ki aldınız bir şekilde, o görselde ki telefon TR satıcısı tarafından gönderilir.
Yani bunun garantisini ben veremem ama TR satıcısının göndereceği bariz.Yani kullanılabilir imei falan gerkeemden