🔥İndirim PowerColor RX 9070 XT Reaper 16GB 31.399,34 + 99 KARGO

Nitroyu düz 9070xt ile kıyaslıyorlar saka gibi cidden. Kart bir kere estetik olarak 10k+ fiyat duruyor. Arıyorum bende hayırlısı.
İnş bulursun hocam zamlar gelmeden almak gerek

ne alaka bellek krizi var tüm dünyann bildigi bir şeyi niye inkar edesin
Aga biraz kafayı mı çalıştırsanız? bellek krizi zaten var bunu kimse inkar etmiyor ama içinde her bellek bulunan piyasayı kasıp kavuracağını düşünmeniz ve felaket tellallığı yapmanız inanılmaz komik.

Sürekli her konuda ''bellek krizi var alan aldı yoksa alamaz'' muhabbeti görmekten midem bulandı. 3 liralık kitler 15 lira oldu zaten yaşanan bir kriz var ama ekran kartları halen aynı fiyatta? kriz var ama ekran kartları artmıyor öyle mi? yani şuan değil biraz daha ileride artacak bunu mu diyorsunuz? komik olmayın. GDDR piyasasını vuracak düzeyde bir kriz olsaydı şuan zaten tüm kartların fiyatları patlamıştı, az düşünün...

Aga biraz kafayı mı çalıştırsanız? bellek krizi zaten var bunu kimse inkar etmiyor ama içinde her bellek bulunan piyasayı kasıp kavuracağını düşünmeniz ve felaket tellallığı yapmanız inanılmaz komik.

Sürekli her konuda ''bellek krizi var alan aldı yoksa alamaz'' muhabbeti görmekten midem bulandı. 3 liralık kitler 15 lira oldu zaten yaşanan bir kriz var ama ekran kartları halen aynı fiyatta? kriz var ama ekran kartları artmıyor öyle mi? yani şuan değil biraz daha ileride artacak bunu mu diyorsunuz? komik olmayın. GDDR piyasasını vuracak düzeyde bir kriz olsaydı şuan zaten tüm kartların fiyatları patlamıştı, az düşünün...
Yakında artabilir Nvidia VRAM koymuyoruz markalar halletsin dedi.Amd de Nvidia kadar ürün aldığını sanmıyorum gittiği yere kadar.

Şu an piyasada ekran kartı krizi var demiyor kimse ama ortak kanı yakında olacak bu 1 ay da olabilir 3 ayda kasım indirimleri geçti yılbaşına doğru yaklaşıyoruz vram den önce muhtemelen yeni yıl vergi zamları gelir yani öyle veya böyle ihtiyacı olanın alması için tam zamanı .

Bu daha iyi demişsiniz ama aynı db çalışmada pulse daha iyi gözüküyor pulse un fan profili daha pasif sadece bence pulse daha mantıklı

Normal fiyatı bu değimiydi ya. Beni bi aydınlatın.

yorumun yanlış ekran kartları da artıyor ama şuan amd kartlar stokları fazla oldugu için avantajlı hala stoklar eridiginde yeni stoklar çekmeye çalıştıgında zamlı fiyattan çekicekler şuan eski alınmış stokları kullanıyorlar + ocak ayında a-z ye zam gelicegi garanti zaten + bellek muhabbeti ile tüm ürünlere ocak ayında yüzde 80 zam garanti diyebiliriz yüzde 25 y.d.o vergi harç + yüzde 25 asgari ücret zammı yüzde 30 bellek zammı gelicektir yani yeni yıla kalmadan alacagını almak isteyen ertelememeli.

Son düzenleme:
Şu adamların +99₺ kargo olayı çok trajikomik ya

yorumun yanlış ekran kartları da artıyor ama şuan amd kartlar stokları fazla oldugu için avantajlı hala stoklar eridiginde yeni stoklar çekmeye çalıştıgında zamlı fiyattan çekicekler şuan eski alınmış stokları kullanıyorlar + ocak ayında a-z ye zam gelicegi garanti zaten + bellek muhabbeti ile tüm ürünlere ocak ayında yüzde 80 zam garanti diyebiliriz yüzde 25 y.d.o vergi harç + yüzde 25 asgari ücret zammı yüzde 30 bellek zammı gelicektir yani yeni yıla kalmadan alacagını almak isteyen ertelememeli.
Aynen kanka yeni yılda 9070XT 60K olacak hemen çektim bir tane.

Aynen kanka yeni yılda 9070XT 60K olacak hemen çektim bir tane.
Dostum ben fiyat belirlemedim sen bir tarafından fiyat uyduruyorsun benim söylemin tahmindir devlet maaşlara zam yapacak Ocak ayında şirketlerde yapacak üstüne devlet vergilere harçlara zam yapacak doğal olarak pc malzeme satan yerler otomatik etkilenecek bu maliyetler eklenerek bir fiyat oluşur zaten üstünede bellek muhabbeti ile fiyat ne derece artar bilemeyiz ama 60 olmaz en düşük 40 bantlarında gezer gibi tahmini dah fazlası olur altı olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,357
Üyeler
186,052
Son üye
Bawlo
Geri