Öneri RUSH marka psu alınır mı ?

reşit arda çevik

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
158
Yakında elimdeki msi mag a600dn psu mu satıp 750w veya üstüne bir psu almayı düşünüyorum oturduğum şehirde rush markasının 750w psusunu satan bir ilan var ancak güvenilir bir marka mı bilmiyorum 2750 tl den satıyor alınır mı
Alınmaz ise önerileriniz var mı ?
Max bütçe 2.5k civarı

Ekler

• 1000004181.webp
    1000004181.webp
    239.1 KB · Hit: 17
Sistemim
R5 7500f
B650m r
Rx6700xt (ileride Rtx 4070 veya üstüne yükselticem)

Valla hocam bilmiyorum ama bunun modüler olmayanı vardı onun stoğu bitti yoksa onu da önerecektim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama sizin attığınız psu mu delta mı derseniz büyük farkla delta kazanıyor delta alabilirsiniz
Hemen almiyacağım ayrıca 2. El de alabilirim örneğin 850w olarak ne alınabilir
Büyük ihtimalle toplam bütçem max 4k olur

İndirim tahmini ne zamana kadar sürer
P
Hocam 850 olarak da bunun 850 olanını alabilirsiniz farklı modeller de var ama hocam psuyu ikinci el almanızı önermem çünkü sistemi komple hiç edebilirsiniz riske girmeyin

Buna bakabilirsiniz

850 ye ihtiyacınız yok ise almayın hocam 750 yeter ama ilerde devasa bir yükseltme yapacaksanız 850 öneririm
1000 lira fazla vereceksiniz o yüzden

850 ye ihtiyacınız yok ise almayın hocam 750 yeter ama ilerde devasa bir yükseltme yapacaksanız 850 öneririm
1000 lira fazla vereceksiniz o yüzden
Hocam ileride sürekli yükseltme yapmayı düşünüyorum o yüzden şimdi den iyi bir şey alıp yıllarca yükseltmeden kullanmak istiyorum malum ülke ekonomisi yüzünden sonraya bırakırsam çok daha pahalı olur

Hocam ileride sürekli yükseltme yapmayı düşünüyorum o yüzden şimdi den iyi bir şey alıp yıllarca yükseltmeden kullanmak istiyorum malum ülke ekonomisi yüzünden sonraya bırakırsam çok daha pahalı olur
Karar sizin hocam 100w için 1000 tl değmez yani eğer yükseltme düşünüyorsanız 1000w alın kurtulun

Elimdekini de satıp 3k ya çıkarıcam teklif aldım satın alım için yani bugün satabilirim
Hocam o zaman 750 ye yetiyor sizin bütçe delta 750w alıp çıkın

Geri