eger tüm para nakit ise 2.ele yönel 4070 süper 2.el alıp diger parçaları sıfır alarak güzel bir makina çıkarabilirsin monitörüde 2k alıp 8 bandına 2 bin bandıanda klavye fare çözersin tamam50k pc arıyorum bütcem var bu 50k sadece kasa için mouse klavye monitör için toplam 10-12k bütcem var eğer biliryorsanız bunlar içinde öneri yaparsanız sevinirim
2. el almak istemiyorum sıfır olursa daha iyi olureger tüm para nakit ise 2.ele yönel 4070 süper 2.el alıp diger parçaları sıfır alarak güzel bir makina çıkarabilirsin monitörüde 2k alıp 8 bandına 2 bin bandıanda klavye fare çözersin tamam
sadece ekran kartın 2.el olucak sıfırda düzgün ürün yok parça kaliteleri çok düşük istersne buldugun begendigin 50 bandıan olan sistemleri at bakayım2. el almak istemiyorum sıfır olursa daha iyi olur
sadece ekran kartın 2.el olucak sıfırda düzgün ürün yok parça kaliteleri çok düşük istersne buldugun begendigin 50 bandıan olan sistemleri at bakayım
bu daha mantıklı bence![]()
PCH SMOKIN V1 | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5060 TI 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
PCH SMOKIN V1 | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5060 TI 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
peki hocam klavye mouse monitör içinbu daha mantıklı bence
![]()
ELITE-DUALRX9060XT / AMD Ryzen 5 9500F TRAY / ASUS Dual Radeon RX 9060 XT 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
ELITE-DUALRX9060XT sistem tavsiyesi AMD Ryzen 5 9500F ve ASUS RX 9060 XT 16GB ile üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
İkinci el piyasasıda iyi değil.sadece ekran kartın 2.el olucak sıfırda düzgün ürün yok parça kaliteleri çok düşük istersne buldugun begendigin 50 bandıan olan sistemleri at bakayım
4070 süper 22-23 e bulunuyor sıfır 5060ti fiyatıan sadece ekran kartı 2.el olcauk 4070 süperİkinci el piyasasıda iyi değil.
peki hocam klavye mouse monitör için