Honor 400 VS Galaxy A56 vs Galaxy A36

efetg

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,438
evet arkadaşlar sorum başlıkta hangi telefonu neden almalıyım sizce?

Telefon kullanış amacı

Telefon Saha satış için el terminali mantıgında kullanılacak ve çalışan kullanacak.
şarj uzun gitmeli dayanıklı olmalı.

bunlar göz önüne alındıgında hangisi tercih edilebilir hangisi fiyatını hakediyor?

YD 12/512 kayıtlı 15T alınır o paraya çok çok daha iyi bir seçim.

YD 12/512 kayıtlı 15T alınır o paraya çok çok daha iyi bir seçim.
faturalı almamız gerekiyor honor 400 ü az önce sipariş geçtim umarım pişman olmam..
Screenshot_20251207_194424_com.pozitron.hepsiburada.webp

evet arkadaşlar sorum başlıkta hangi telefonu neden almalıyım sizce?

Telefon kullanış amacı

Telefon Saha satış için el terminali mantıgında kullanılacak ve çalışan kullanacak.
şarj uzun gitmeli dayanıklı olmalı.

bunlar göz önüne alındıgında hangisi tercih edilebilir hangisi fiyatını hakediyor?
aslında telefonun tek amacı yüksek batarya olması
geri kalan hiçbir özelliğin anlamı yok gibi
tek işinin batarya ve dayanıklılık olduğunu düşündüğünde magic 7 lite daha mantıklı
ama genel kullanımda a56 hepsinden iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

faturalı almamız gerekiyor honor 400 ü az önce sipariş geçtim umarım pişman olmam..Alıntıyı görüntüle
olmazsın

aslında telefonun tek amacı yüksek batarya olması
geri kalan hiçbir özelliğin anlamı yok gibi
tek işinin batarya ve dayanıklılık olduğunu düşündüğünde magic 7 lite daha mantıklı
ama genel kullanımda a56 hepsinden iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

olmazsın
evet bataryası önemliydi bide dayanıklılık ama honorun dayanıklılıgı pek iyi değilmiş kılıf alır kurtarır gibiyim. işlemcisi 4-5 yıl götürse kafi

Bende honor 400 var çok iyi cihaz. İçinden kılıf da çıkıyor ama sizin senaryoda iyi mi bilmiyorum. Ben 2-3 gün kullanıyorum %80 şarj ile ama telefon ısınınca çok şarj yiyor ona dikkat ederek kullanın.

Bende honor 400 var çok iyi cihaz. İçinden kılıf da çıkıyor ama sizin senaryoda iyi mi bilmiyorum. Ben 2-3 gün kullanıyorum %80 şarj ile ama telefon ısınınca çok şarj yiyor ona dikkat ederek kullanın.
Hocam mobil veri bt sürekli açık olacak tek işlev saha satışı olacak oyun falan oynanmayacak maximum olacağı googlede gezmek olacak ısınmaz sanırım bu işlerde.

Hocam mobil veri bt sürekli açık olacak tek işlev saha satışı olacak oyun falan oynanmayacak maximum olacağı googlede gezmek olacak ısınmaz sanırım bu işlerde.
Video izlenmeyecekse, instagramda takılmayacaksa ve güç tasarrufu modunda kullanırsa, ekran da 60 hz kullanırsa 10 saat ekran süresi alabilir. Ben bt, mobil veri, wifi, konum herşeyi açık 120 hz de kullanıyorum 2 gün götürüyor ama oyun video falan yok bende de.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,962
Üyeler
185,983
Son üye
TeknoKoray
Geri