🔥İndirim Hepsiburada 40cmx40cm Mikrofiber Bez 10 Adet 210TL

TurkoyuncuNET

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
313
Sizler monitörü ve tamperli camı neyle siliyorsunuz bilmiyorum ama ben genelde Mikrofiber bez ile siliyorum. Tercih eden arkadaşlara fiyatı uyguna geliyor.

Ayrıca Mikrofiber bezlerde GSM Değeri kalınlığına belirtir. Gsm ne kadar yüksek ise o kadar işlevseldir. (Tablo aşağıda yer almaktadır.)

Not: Mikrofiber bezi asla çamaşır suyu veya deterjan ile yıkamayın. Özelliğini yitirmekte. Sadece su ve sabunla yıkanmalı.
Alttaki Ürün Adet Fiyatı 21TL ‘ye gelmektedir.
Sepette 20TL Kuponu uygulayın.
Ekran görüntüsü 2025-12-07 191058.webp

Ürünler: 👇🏻

Aracı olanlar için Tavsiye Ürün:
Vipex Araç Yıkama Paketi (1 Adet Eldiven-1 Adet 50X70 Tank Bezi-1 Adet 40X60 Prizma Bez)
Ekran görüntüsü 2025-12-07 191213.webp

Ekran görüntüsü 2025-12-07 190512.webp

Mikrofiber bezlerde yaygın GSM değerleri ve anlamları:

• 180-220 GSM: Çok ince ve hafif bezler. Genellikle gözlük temizleme bezi, telefon/tablet ekran bezi gibi hassas yüzeyler için kullanılır. Emiciliği düşük, daha çok toz alma ve parlatma için idealdir.
  • 250-300 GSM: Orta seviye, en yaygın kullanılan ev tipi mikrofiber bezler. Genel temizlik, cam silme, mutfak temizliği için uygundur. Hem emiciliği hem de dayanıklılığı iyidir.
  • 320-400 GSM: "Premium" veya "profesyonel" sınıfı. Daha kalın, daha emici ve daha uzun ömürlüdür. Özellikle araba yıkama, detaylı oto temizliği (cila öncesi/sonrası), banyo temizliği gibi yoğun su emmesi gereken işlerde tercih edilir.
  • 500-800+ GSM: Genellikle kurulama (drying) havlularıdır. Çok yüksek emicilik isteriz (örneğin araba kurulama havlusu). Bunlara "plush", "ultra plush" ya da "twisted loop" denir.

Son düzenleme:
Sizler monitörü ve tamperli camı neyle siliyorsunuz bilmiyorum ama ben genelde Mikrofiber bez ile siliyorum. Tercih eden arkadaşlara fiyatı uyguna geliyor.

Ayrıca Mikrofiber bezlerde GSM Değeri kalınlığına belirtir. Gsm ne kadar yüksek ise o kadar işlevseldir. (Tablo aşağıda yer almaktadır.)

Not: Mikrofiber bezi asla çamaşır suyu veya deterjan ile yıkamayın. Özelliğini yitirmekte.
Sepette 20TL Kuponu uygulayın.
Alıntıyı görüntüle
Ürünler: 👇🏻

Aracı olanlar için Tavsiye Ürün:
Vipex Araç Yıkama Paketi (1 Adet Eldiven-1 Adet 50X70 Tank Bezi-1 Adet 40X60 Prizma Bez)
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Mikrofiber bezlerde yaygın GSM değerleri ve anlamları:

• 180-220 GSM: Çok ince ve hafif bezler. Genellikle gözlük temizleme bezi, telefon/tablet ekran bezi gibi hassas yüzeyler için kullanılır. Emiciliği düşük, daha çok toz alma ve parlatma için idealdir.
  • 250-300 GSM: Orta seviye, en yaygın kullanılan ev tipi mikrofiber bezler. Genel temizlik, cam silme, mutfak temizliği için uygundur. Hem emiciliği hem de dayanıklılığı iyidir.
  • 320-400 GSM: "Premium" veya "profesyonel" sınıfı. Daha kalın, daha emici ve daha uzun ömürlüdür. Özellikle araba yıkama, detaylı oto temizliği (cila öncesi/sonrası), banyo temizliği gibi yoğun su emmesi gereken işlerde tercih edilir.
  • 500-800+ GSM: Genellikle kurulama (drying) havlularıdır. Çok yüksek emicilik isteriz (örneğin araba kurulama havlusu). Bunlara "plush", "ultra plush" ya da "twisted loop" denir.
bezi ne ile yıkamam lazım deterjan olmaz demişsiniz

aldım teşekkürler ben 230 yerine 126 tl ödedim

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-12-07 215131.webp
    Ekran görüntüsü 2025-12-07 215131.webp
    17 KB · Hit: 95
160 gsm çok ince. Monitör falan silersiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,880
Üyeler
185,968
Son üye
Xworf141
Geri