TurkoyuncuNET
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 313
Sizler monitörü ve tamperli camı neyle siliyorsunuz bilmiyorum ama ben genelde Mikrofiber bez ile siliyorum. Tercih eden arkadaşlara fiyatı uyguna geliyor.
Ayrıca Mikrofiber bezlerde GSM Değeri kalınlığına belirtir. Gsm ne kadar yüksek ise o kadar işlevseldir. (Tablo aşağıda yer almaktadır.)
Not: Mikrofiber bezi asla çamaşır suyu veya deterjan ile yıkamayın. Özelliğini yitirmekte. Sadece su ve sabunla yıkanmalı.
Alttaki Ürün Adet Fiyatı 21TL ‘ye gelmektedir.
Sepette 20TL Kuponu uygulayın.
Ürünler:
Aracı olanlar için Tavsiye Ürün:
Vipex Araç Yıkama Paketi (1 Adet Eldiven-1 Adet 50X70 Tank Bezi-1 Adet 40X60 Prizma Bez)
Ayrıca Mikrofiber bezlerde GSM Değeri kalınlığına belirtir. Gsm ne kadar yüksek ise o kadar işlevseldir. (Tablo aşağıda yer almaktadır.)
Not: Mikrofiber bezi asla çamaşır suyu veya deterjan ile yıkamayın. Özelliğini yitirmekte. Sadece su ve sabunla yıkanmalı.
Alttaki Ürün Adet Fiyatı 21TL ‘ye gelmektedir.
Sepette 20TL Kuponu uygulayın.
Ürünler:
Aracı olanlar için Tavsiye Ürün:
Vipex Araç Yıkama Paketi (1 Adet Eldiven-1 Adet 50X70 Tank Bezi-1 Adet 40X60 Prizma Bez)
Mikrofiber bezlerde yaygın GSM değerleri ve anlamları:
- 180-220 GSM: Çok ince ve hafif bezler. Genellikle gözlük temizleme bezi, telefon/tablet ekran bezi gibi hassas yüzeyler için kullanılır. Emiciliği düşük, daha çok toz alma ve parlatma için idealdir.
- 250-300 GSM: Orta seviye, en yaygın kullanılan ev tipi mikrofiber bezler. Genel temizlik, cam silme, mutfak temizliği için uygundur. Hem emiciliği hem de dayanıklılığı iyidir.
- 320-400 GSM: "Premium" veya "profesyonel" sınıfı. Daha kalın, daha emici ve daha uzun ömürlüdür. Özellikle araba yıkama, detaylı oto temizliği (cila öncesi/sonrası), banyo temizliği gibi yoğun su emmesi gereken işlerde tercih edilir.
- 500-800+ GSM: Genellikle kurulama (drying) havlularıdır. Çok yüksek emicilik isteriz (örneğin araba kurulama havlusu). Bunlara "plush", "ultra plush" ya da "twisted loop" denir.
Son düzenleme: