Yeni eve tasindim öneriler

surgical

80+
Reaksiyon skoru
11
Ordu ilinde tek başıma bir eve çıktım varmi eve bunu al diyeceğiniz bir şeyler ihtiyaç olur keyfi olur aklınıza ne gelirse .. orduda mekan onerisi olabilir lezzetler olabilir gezecek yerler olabilir ..

Şarjlı dikey süpürge. Airfryer. Yapışmaz tencere. Kağıt havlu stoğu. Plastik terlikle halısız hayat. Fazla mobilya yoksa bez dolap. Söndürmeden atınız küllük. Yüzlü priz. Ergonomik bir çalışma sandalyesi. Yaşam kalitesine ve boş zamana doğrudan etki.

Param var veya keyfi,
Kahve makinası, robot süpürge. 2. Monitör. L masa. Kaktüs (can olsun). Baba koltuğu.

çok güzel öneriler olmuş bazıları mevcut olmayanlardan kesinlikle alacağım :)) çok teşekkürler
Şarjlı dikey süpürge. Airfryer. Yapışmaz tencere. Kağıt havlu stoğu. Plastik terlikle halısız hayat. Fazla mobilya yoksa bez dolap. Söndürmeden atınız küllük. Yüzlü priz. Ergonomik bir çalışma sandalyesi. Yaşam kalitesine ve boş zamana doğrudan etki.

Param var veya keyfi,
Kahve makinası, robot süpürge. 2. Monitör. L masa. Kaktüs (can olsun). Baba koltuğu.

Param var veya keyfi,
Airfryer mi ahhahaha

Meyveli kokteyl yapmak için meyve öğütücü güzel olur.

Benimde aklıma girmiş bu aralar alıcam sanırım.

Ordu ilinde tek başıma bir eve çıktım varmi eve bunu al diyeceğiniz bir şeyler ihtiyaç olur keyfi olur aklınıza ne gelirse .. orduda mekan onerisi olabilir lezzetler olabilir gezecek yerler olabilir ..
normal su bardagından buyuk bardak kafası çıkarılabilen mutfak muslugu yağlık biberlik falan derin plastik kap süzgeç bıçak bileme makinesi kesinlikle airfry wc kokusu dolaba buz aradıgın zaman olcak ılaclar parol arveles ibucold creval vs yüzey temizleme havlusu tablo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,885
Üyeler
186,113
Son üye
Dorindochi
Geri