- Konu Sahibi Konu Sahibi
telefon samsung olmak zorunda mı pekıVar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben eski telefon IMEI lerini veriyorum. Sonra telefonu imha ediyorum.
telefon samsung olmak zorunda mı pekıVar.
İMEİsini verdiğiniz telefon 5g desteklemiyorsa yeni telefonun 5g kullanımında sıkıntı olur mu.Var.
Sorun olmaz ama tam emin değilim.İMEİsini verdiğiniz telefon 5g desteklemiyorsa yeni telefonun 5g kullanımında sıkıntı olur mu.
Ve yeni telefonun kullanımında herhangi bi kısıt oluyor mu
hocam aldın mı telefonuIMEI numarasıni sen ver onlara bırakma.
Hocam dün yeni IMEI numarası verdim. Şimdi aradım yarın kargoya veririm dedi.hocam aldın mı telefonu
beklıyorum merakla ... bana mersınde hala acık degıl dedılerHocam dün yeni IMEI numarası verdim. Şimdi aradım yarın kargoya veririm dedi.
Bende öyle. Para vermediğim için sorun yok. Birde yeni yasa teklifi verilmiş. Üni okuyanara sınırsiz vergisiz telefon olayı varmış. Şuan ki fiyatıyla 25u 35 bin TL'ye geliyor.beklıyorum merakla ... bana mersınde hala acık degıl dedıler
bu yasa gecmez gıbı de hayırlısıBende öyle. Para vermediğim için sorun yok. Birde yeni yasa teklifi verilmiş. Üni okuyanara sınırsiz vergisiz telefon olayı varmış. Şuan ki fiyatıyla 25u 35 bin TL'ye geliyor.
Vergi indirimi eğer olursa sadece ÖTV için olacak maalesef. Yani s25u 60bine falan denk gelicek. (Resmi Samsung fiyatı üzerinden)Bende öyle. Para vermediğim için sorun yok. Birde yeni yasa teklifi verilmiş. Üni okuyanara sınırsiz vergisiz telefon olayı varmış. Şuan ki fiyatıyla 25u 35 bin TL'ye geliyor.
umarım kabul olur 60kya okeyim ben 80k da olabilir (512 veya 1 tb modeli)Vergi indirimi eğer olursa sadece ÖTV için olacak maalesef. Yani s25u 60bine falan denk gelicek. (Resmi Samsung fiyatı üzerinden)
256lık model in resmi Samsung fiyatı 93bin.ÖTV indirimi ile 30bin düşüyor.umarım kabul olur 60kya okeyim ben 80k da olabilir (512 veya 1 tb modeli)