Anakart nedir?Elimdeki satacağım bilgisayarımın rama ihtiyacı vardı kullandığım PC'den bir ram söktüm uzay montajla çalıştırdım sonra rami geri kullandığım PC'ye taktım ama Başlangıç ekranında takılıyor açılmıyor. Lütfen Yardım edin!Alıntıyı görüntüle
Yani 1 hdd var kablosu falan sıfır zaten ama hddden olacağını sanmıyorum rami çıkarınca fanlar deli gibi hızlanıyor ama sadece 1 ramkanka 1den fazla ssd veya HDD varsa onların sata kablosunda sorun varsa yaklaşık 5 dk bekletiyor
aynı sorunu bende yaşadım kabloyu değiştirince düzeldi
başka neden olabilir bilemiyorum
Win 10 değil 7bir windows 10 yükleme usbsi ile yeniden düzelme ihtimali var
usb bellekten tekrar işletim sistemi kurmaya çalışınYani 1 HDD var kablosu falan sıfır zaten ama hddden olacağını sanmıyorum rami çıkarınca fanlar deli gibi hızlanıyor ama sadece 1 ram
3gb ram 2 tane samsung bitane farklı marka onu çıkarınca fanlar deliriyor hızlanıyorAnakart nedir?
Şuan kaç GB RAM var ve kaç MHZ?
Anakart asusIpiblla işlemci q6600 2.4ghz ram 667Anakart nedir?
Şuan kaç GB RAM var ve kaç MHZ?
Öyle bir anakart yok ya da ben bulamadım.Anakart asusIpiblla işlemci q6600 2.4ghz ram 667
Zaten pc 19 yıllık aaaah ahh boşver zamanını doldurdubir windows 10 yükleme usbsi ile yeniden düzelme ihtimali var
myhpsupporta gitÖyle bir anakart yok ya da ben bulamadım.
https://support.hp.com/ca-en/document/c01077641 buaraya bakkÖyle bir anakart yok ya da ben bulamadım.