Superonline fiberi gelecek sizce doğru mu?

Tv cihazı oluyor hocam ip tv ordan maçları izleyebilir discovery tarzı programların da açar üstüne Netflix yada hbo max dahil olanlara tv+ dan erişebilirsiniz kanal detaylarına sitesinden bakabilirsiniz
Yani uyduyu kaldırıp direkt verecekleri cihazı kullanabilirim televizyon komple o cihazla kontrol edilecek değil mi?

Yani uyduyu kaldırıp direkt verecekleri cihazı kullanabilirim televizyon komple o cihazla kontrol edilecek değil mi?
evet hdmi takıyorsun modemden eternet takıyorlar direkt izlemeye başlıyorsunuz

Hbo dahil, her şey dahil düz 12 ay 850 dediler. Hbo max ta ilk 1 yıl için ücretsiz olacakmış.
Keşke olsada geçsem süper fiyat benim de 75 anlaşma gelen hız 50 oturup ağlıcam

Keşke olsada geçsem süper fiyat benim de 75 anlaşma gelen hız 50 oturup ağlıcam
Vdsl altyapıda her türlü hangi iss geçtiysem geçeyim hep kötü hizmet verdi. Şuanda Turknetliyim ama Superonline ile direkt bayi çalışanı ile whatsapptan konuşuyorum kutuyu döşeyecekler binaya işte fiyatları da söylediler. Fiber getiren ilk iss ye geçerim ve bunu da ilk Superonline getiriyor. 1000mbps alıcam üstüne tvplusımı da alıcam 1 yıllığına gayet uygun fiyat 1 yıl sonra yeni fiyatı düşünürüm artık.

direk düz 12 ay mı 850 içinde ne dahil hbo dahilmi mesela
Şöyle ss leri atayım bu paketi söylüyorlar çünkü;
Ekran görüntüsü 2025-12-10 003227.webp
Ekran görüntüsü 2025-12-10 003244.webp

Tamam o hbo lu olanı al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu hbo Lu değil yazar hbo diye
HBO o kadar önemli bir şey değil ya Hepsiburada Premium bedava veriyor zaten, Vodafone hattı olanlara 1 yıl ücretsiz premium var mesela ya da Hepsiburada Premium kredi kartı olanlara da bedava. Ücretini versen yine yıllığı 360TL gibi bir şeydi.

HBO o kadar önemli bir şey değil ya Hepsiburada Premium bedava veriyor zaten, Vodafone hattı olanlara 1 yıl ücretsiz premium var mesela ya da Hepsiburada Premium kredi kartı olanlara da bedava. Ücretini versen yine yıllığı 360TL gibi bir şeydi.
Tv+ da olan reklamlı değil reklamsız 4k olan

Kendim test ettim bende hbo Hepsiburada reklamlı var arada baya kalite farkı var görüntüde

Tv+ da olan reklamlı değil reklamsız 4k olan

Kendim test ettim bende hbo Hepsiburada reklamlı var arada baya kalite farkı var görüntüde
İnternetim kaldırır mı 4K yı bilmiyorum ama bir denerim bende varsa, birinin TV+ üyeliğini kullanıyorum ben de. Hepsiburada dan aldığım üyelik iyi çalışıyor reklam zaten yok bilgisayardan girince ama kaliteye bakarız.

İnternetim kaldırır mı 4K yı bilmiyorum ama bir denerim bende varsa, birinin TV+ üyeliğini kullanıyorum ben de. Hepsiburada dan aldığım üyelik iyi çalışıyor reklam zaten yok bilgisayardan girince ama kaliteye bakarız.
Bende 1000 mbps tv+ hbo var tv de denedim harry potter 1. Filimi tv+ da bariz daha iyi görüntü reklamda yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,171,959
Üyeler
186,123
Son üye
rabel777
Geri