Tv cihazı oluyor hocam ip tv ordan maçları izleyebilir discovery tarzı programların da açar üstüne Netflix yada hbo max dahil olanlara tv+ dan erişebilirsiniz kanal detaylarına sitesinden bakabilirsiniz
Vdsl altyapıda her türlü hangi iss geçtiysem geçeyim hep kötü hizmet verdi. Şuanda Turknetliyim ama Superonline ile direkt bayi çalışanı ile whatsapptan konuşuyorum kutuyu döşeyecekler binaya işte fiyatları da söylediler. Fiber getiren ilk iss ye geçerim ve bunu da ilk Superonline getiriyor. 1000mbps alıcam üstüne tvplusımı da alıcam 1 yıllığına gayet uygun fiyat 1 yıl sonra yeni fiyatı düşünürüm artık.
HBO o kadar önemli bir şey değil ya Hepsiburada Premium bedava veriyor zaten, Vodafone hattı olanlara 1 yıl ücretsiz premium var mesela ya da Hepsiburada Premium kredi kartı olanlara da bedava. Ücretini versen yine yıllığı 360TL gibi bir şeydi.
HBO o kadar önemli bir şey değil ya Hepsiburada Premium bedava veriyor zaten, Vodafone hattı olanlara 1 yıl ücretsiz premium var mesela ya da Hepsiburada Premium kredi kartı olanlara da bedava. Ücretini versen yine yıllığı 360TL gibi bir şeydi.
İnternetim kaldırır mı 4K yı bilmiyorum ama bir denerim bende varsa, birinin TV+ üyeliğini kullanıyorum ben de. Hepsiburada dan aldığım üyelik iyi çalışıyor reklam zaten yok bilgisayardan girince ama kaliteye bakarız.
İnternetim kaldırır mı 4K yı bilmiyorum ama bir denerim bende varsa, birinin TV+ üyeliğini kullanıyorum ben de. Hepsiburada dan aldığım üyelik iyi çalışıyor reklam zaten yok bilgisayardan girince ama kaliteye bakarız.