Guzel fakat ben yumusak kenar sevmiyorum aga ya keske ama baya begendim dusunecgimRampage KB-R90 ORION
Aslinda guzel fakat fazla pahaliBütçeni biraz arttırabilirsen Redragon Dark Avenger öneririm. Rampage, Gamepower gibi markalardan daha kalitelidir.
James donkeyi begenmiyorum ya ama baya ucuzmus bunu alabilirim fiyati cok guzel220'e
![]()
James Donkey 610S Rainbow Aydınlatmalı Black/Brown Switch İng Q USB Gaming Mekanik Klavye - incehesap.com
James Donkey 610S Rainbow Aydınlatmalı Black/Brown Switch İng Q USB Gaming Mekanik Klavye fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Attığım klavye Katana'dan daha kaliteli.Aslinda guzel fakat fazla pahalisence
Gamepower Katana guzelmi fiyati fazlaydi falat ailemi bir sekilde ikna edebilirim edemzsem senin seceneginide dusunecegim ^^
Bisey bana eksik geldi klavyede üşğ tuşları galiba sonradan basma degilmi?Attığım klavye Katana'dan daha kaliteli.
ben jd fanıyım evine atom bombası yollarım (!)Aslinda guzel fakat fazla pahalisence
Gamepower Katana guzelmi fiyati fazlaydi falat ailemi bir sekilde ikna edebilirim edemzsem senin seceneginide dusunecegim ^^
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
James donkeyi begenmiyorum ya ama baya ucuzmus bunu alabilirim fiyati cok guzel
Anlamadım. Klavye TR Layout değil, onu mu diyorsun ?Bisey bana eksik geldi klavyede üşğ tuşları galiba sonradan basma degilmi?
https://www.akakce.com/kablolu-klav...kablolu-oyuncu-klavyesi-fiyati,589985472.html cok duymadim ama cok estetik duruyor hem ucuz ama sanirsam rgb degil nasil senceben jd fanıyım evine atom bombası yollarım (!)
ama güzel ya fiyatına gore.
güzel o da.https://www.akakce.com/kablolu-klav...kablolu-oyuncu-klavyesi-fiyati,589985472.html cok duymadim ama cok estetik duruyor hem ucuz ama sanirsam RGB degil nasil sence
Evet ondan bahsediyorum bana sikinti yapmaz ama birazcik rqhatsiz etti acioxasi ama bu klavyelerdede hepsi boyle yapacak birsey yok birde sence bu nasilAnlamadım. Klavye TR Layout değil, onu mu diyorsun ?
ben jd fanıyım evine atom bombası yollarım (!)
ama güzel ya fiyatına gore.
Hmm oda baya hosuma gitti aslinda cok hos duruyorgüzel o da.
RGB bu arada.