kısmen olmaz bende aynısı var baya yamuk kalıyor tam basmıyor masaya o profilleri koymuşlar çok kötü olmuşBilgisayar masam Arpelia'nın linkteki modeli. Masanın altında çelik profil var ve monitör tutucunun bağlantı aparatı buna denk gelecek. Tutucuyu sorunsuz şekilde masaya bağlayabilir miyim, 27 inç monitörü taşıma açısından bir sorun teşkil eder mi?
Masa
uyar arka taraftada o profil varsa üstüne sıkarsın menteşeyiBilgisayar masam Arpelia'nın linkteki modeli. Masanın altında çelik profil var ve monitör tutucunun bağlantı aparatı buna denk gelecek. Tutucuyu sorunsuz şekilde masaya bağlayabilir miyim, 27 inç monitörü taşıma açısından bir sorun teşkil eder mi?
Masa
direksiyon setini falanda takamıyorsun en azından f80 takılıyordBilgisayar masam Arpelia'nın linkteki modeli. Masanın altında çelik profil var ve monitör tutucunun bağlantı aparatı buna denk gelecek. Tutucuyu sorunsuz şekilde masaya bağlayabilir miyim, 27 inç monitörü taşıma açısından bir sorun teşkil eder mi?
Masa
Bilgisayar masam Arpelia'nın linkteki modeli. Masanın altında çelik profil var ve monitör tutucunun bağlantı aparatı buna denk gelecek. Tutucuyu sorunsuz şekilde masaya bağlayabilir miyim, 27 inç monitörü taşıma açısından bir sorun teşkil eder mi?
Masa
arkada da var hocam, 4 tarafı profille çevriliuyar arka taraftada o profil varsa üstüne sıkarsın menteşeyi
evet o profil işi bozuyor. yeni masalarında profilleri içeri almışlar rahat takılır. sizde sorun çıkmadıysa taşıma açısından, ben de alıyorum o zaman.kısmen olmaz bende aynısı var baya yamuk kalıyor tam basmıyor masaya o profilleri koymuşlar çok kötü olmuş
evde spiral varsa arkadan bir karış yeri kessen sorun olmaz bence oraya takarsın ayağıarkada da var hocam, 4 tarafı profille çevrili
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet o profil işi bozuyor. yeni masalarında profilleri içeri almışlar rahat takılır. sizde sorun çıkmadıysa taşıma açısından, ben de alıyorum o zaman.
İstanbuldayım hocam. Bir alayım bakalım nasıl olacak tutucuevde spiral varsa arkadan bir karış yeri kessen sorun olmaz bence oraya takarsın ayağı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hangi şehirdesin aynı şehirde olsak gelir keserdim sana
delipte takabilirsinİstanbuldayım hocam. Bir alayım bakalım nasıl olacak tutucu