North Bayou NB F80 bu masaya uygun mu?

notpoz

80+
Reaksiyon skoru
20
Bilgisayar masam Arpelia'nın linkteki modeli. Masanın altında çelik profil var ve monitör tutucunun bağlantı aparatı buna denk gelecek. Tutucuyu sorunsuz şekilde masaya bağlayabilir miyim, 27 inç monitörü taşıma açısından bir sorun teşkil eder mi?

Masa

Bilgisayar masam Arpelia'nın linkteki modeli. Masanın altında çelik profil var ve monitör tutucunun bağlantı aparatı buna denk gelecek. Tutucuyu sorunsuz şekilde masaya bağlayabilir miyim, 27 inç monitörü taşıma açısından bir sorun teşkil eder mi?

Masa
kısmen olmaz bende aynısı var baya yamuk kalıyor tam basmıyor masaya o profilleri koymuşlar çok kötü olmuş

Masa
uyar arka taraftada o profil varsa üstüne sıkarsın menteşeyi

Masa
direksiyon setini falanda takamıyorsun en azından f80 takılıyord

Masa

Benim masanın profil düzeni bunun gibi. Sıkıştırma aparatıyla taktım problem olmadı. Profili tamamen almasa bile tutacak kadar alıyor.

uyar arka taraftada o profil varsa üstüne sıkarsın menteşeyi
arkada da var hocam, 4 tarafı profille çevrili
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kısmen olmaz bende aynısı var baya yamuk kalıyor tam basmıyor masaya o profilleri koymuşlar çok kötü olmuş
evet o profil işi bozuyor. yeni masalarında profilleri içeri almışlar rahat takılır. sizde sorun çıkmadıysa taşıma açısından, ben de alıyorum o zaman.

Ben profil kalınlığında tahta koydum sıkılan kısım ve arasına sen de öyle yapabilirsin

arkada da var hocam, 4 tarafı profille çevrili

evet o profil işi bozuyor. yeni masalarında profilleri içeri almışlar rahat takılır. sizde sorun çıkmadıysa taşıma açısından, ben de alıyorum o zaman.
evde spiral varsa arkadan bir karış yeri kessen sorun olmaz bence oraya takarsın ayağı

hangi şehirdesin aynı şehirde olsak gelir keserdim sana

Son düzenleme:
Bu şekilde tahta bir parça ile çok rahat çözülüyor. Eğer masayı delmek istemezseniz ölçü alıp marangozda kestirebilirsiniz.

Ekler

• 1000091103.webp
    1000091103.webp
    85.6 KB · Hit: 21
Hocam buna benzer bir masam var 3 yıldır sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Sarkma, taşımama gibi bir sorun ile karşılaşmadım. İstersen foto atabilirim.

Masayı delmeni tavsiye etmem farklı bir konuma taşımak istediğinde hem orda delik kalmış olur hem her seferinde masayı mı deleceksin

Flinder marka var bende. Profiller 40x20 arka tarafa 2 tane taktım şimdilik bir sıkıntım yok ama benim masada demirle mdf sıfıra sıfır değil belki onda fark eder.

1765459619976.webp
1765459645772.webp

Geri