🔥İndirim TT Mobil'e Gecenlere Temu'da %50 İndirim!

Perfectshot06

Moderatör
Reaksiyon skoru
17,394
alısverişe gore kupon verıceği yazıyor yani ne kadarlık alışverişte 400 tl vericek 2k damı 5k damı ?

Ekler

• Screenshot_20251211-195903_Trk Telekom.webp
    Screenshot_20251211-195903_Trk Telekom.webp
    38.7 KB · Hit: 273
inanıp yapmayın boşa ben dediği bütün şartlara uygun denedim yüzde 50 konusu yalan yüzde 10 veriyor

TT Mobil'e geçenlere %50 mevcut kullanıcılara ise %10 indirim yapıyor.
%50 indirim maksimum 400₺ ile sınırlı.
1 ay sonra faturasız hattan faturalıya geçicem gibi, yararlanabiliyor muyum? Gerçi %10 olcak, aman aman bir indirim kazanamayacağım :peeposad2:

1 ay sonra faturasız hattan faturalıya geçicem gibi, yararlanabiliyor muyum? Gerçi %10 olcak, aman aman bir indirim kazanamayacağım :peeposad2:
Bende aynı durumdayım. Neye geçceksin?

Bende aynı durumdayım. Neye geçceksin?
Hocam valla kullandığım paket 520 olmuş (süper fırsat 16 gb) , okul dışında pek dışarı çıkmadığım için mobil veriye çok ihtiyacım olmuyor, bu yüzden faturasızdaydım kullanacağım zaman yapıyordum paketi. Şimdi aşırı pahalı olmuş, aynı paketi faturalıda 200 e falan alırım herhalde kampanyayla. Pek esprisi kalmadı faturasızın, kullanmasam bile geçicem mecbur :D Daha pakete karar vermedim, 1 ay sonra bakıcam paketlere.

Hocam valla kullandığım paket 520 olmuş (süper fırsat 16 gb) , okul dışında pek dışarı çıkmadığım için mobil veriye çok ihtiyacım olmuyor, bu yüzden faturasızdaydım kullanacağım zaman yapıyordum paketi. Şimdi aşırı pahalı olmuş, aynı paketi faturalıda 200 e falan alırım herhalde kampanyayla. Pek esprisi kalmadı faturasızın, kullanmasam bile geçicem mecbur :D Daha pakete karar vermedim, 1 ay sonra bakıcam paketlere.

Geçerli İller

ADANA,ADIYAMAN,ANKARA,ANTALYA,AYDIN,BALIKESİR,BİLECİK,BURSA,ÇANAKKALE,ÇANKIRI,ÇORUM,DİYARBAKIR,EDİRNE,ERZURUM,HATAY,ISPARTA,İZMİR,KAHRAMANMARAŞ,KAYSERİ,KONYA,MANİSA,MERSİN,MUĞLA,SAKARYA,SAMSUN,SİVAS,TEKİRDAĞ,TOKAT,TRABZON

1765481806125.webp

Geçerli İller

ADANA,ADIYAMAN,ANKARA,ANTALYA,AYDIN,BALIKESİR,BİLECİK,BURSA,ÇANAKKALE,ÇANKIRI,ÇORUM,DİYARBAKIR,EDİRNE,ERZURUM,HATAY,ISPARTA,İZMİR,KAHRAMANMARAŞ,KAYSERİ,KONYA,MANİSA,MERSİN,MUĞLA,SAKARYA,SAMSUN,SİVAS,TEKİRDAĞ,TOKAT,TRABZON

Alıntıyı görüntüle
Bu yeni gelenlere mi hocam? Benim hat tt zaten yararlanabiliyor muyum? (Şehir uyuyor) 30 gb iyi duruyor, muhtemelen bitiremem ama garip şekilde kick ve dizi film platformları çok hızlı tüketiyor interneti. (bence sorun platformlardan değil, muhtemelen tt orada bir katakulli çeviriyor ve kimse buna bir şey demiyor :kappa: ) Sende de kick mobil çok hızlı mobil veri yiyor mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,723
Üyeler
186,369
Son üye
barlasgfb
Geri