- Reaksiyon skoru
- 19
Epic baba bir de pazar getirse steam in işi zora girecek 
Hocam kcd nin olayı o ama, diyalog fazla, oynanış ve dövüş mekanikleri çok gerçekçi, hikaye doygun. (muhtemelen yorulup modlayacaksın oyunuoutlas tek cekılmıyor sürekli aynı şeyler dönüyor oyunda ve çekilmez hale geliyor sarmadı beni ama oynu zorda olsa bitirdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
gecen steamde ucretsız denemesi vardı 3-4 saaat oynadım ama çok diyalog var ısınamadım alsammı almasammı acaba
yarınBugün beleş oyun yok muydu gözükmüyo bende
buna direk çökün hiç. sormayın türkçe dublaj oyun birde bulunmaz nimetUNCHARTED™: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu
296 tl kaçırmayın
bir şans vericem gibiHocam kcd nin olayı o ama, diyalog fazla, oynanış ve dövüş mekanikleri çok gerçekçi, hikaye doygun. (muhtemelen yorulup modlayacaksın oyunu) Ama hastasına çok güzel oyun mutlaka almanı öneririm. Ayrıca stüdyo Türkiye'ye de önem veriyor, milyonlarca kelime olmasına rağmen Türkçe dil desteğini devam ettirdiler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yarın
epic de sony oyunları alınır epicdeki en büyük avantaj para geri iade veriyor mesela god of war ragnarok ve spiderman remastered için 270 tl tl para iadesi aldım bundan önceki indirimlerde cyberpunk almıştım 300 tl ye ondanda 79 tl para iadesi gelmişti bu oyunlara kullandım sonra istedigim oyun indirime girdiginde 272 tl yi kullanıp istedigim oyunu çok bedava fiyata çekecegim steam da böyle bir olay yokepic üzerinden oyun almak mantıksız geliyor bana fiyatları her ne kadar çok güzel olsa dahi, fazla verir steam üzerinden alırım.
dying light 2 nin bedava gelme durumu vardı
ubisoft plus al kanka 300 tl turkcell üzerinden 1 ayda yer yutarsın ac ye 900 fazlaarada kaynadı galiba AC Shadows alınır mı? 900 tl