🔥İndirim EPİC İNDİRİMLERİ BAŞLADI

AC Shadowsa ne dıyonuz 900 tl oda

Hocam Witcher 3 normal steamda daha ucuz ama dlc eklentileri epicde yok steamda var 8 dolar önemlimi dlc eklentileri önemli değilse steamdan alıcam

outlas tek cekılmıyor sürekli aynı şeyler dönüyor oyunda ve çekilmez hale geliyor sarmadı beni ama oynu zorda olsa bitirdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gecen steamde ucretsız denemesi vardı 3-4 saaat oynadım ama çok diyalog var ısınamadım alsammı almasammı acaba
Hocam kcd nin olayı o ama, diyalog fazla, oynanış ve dövüş mekanikleri çok gerçekçi, hikaye doygun. (muhtemelen yorulup modlayacaksın oyunu :D ) Ama hastasına çok güzel oyun mutlaka almanı öneririm. Ayrıca stüdyo Türkiye'ye de önem veriyor, milyonlarca kelime olmasına rağmen Türkçe dil desteğini devam ettirdiler.

Bugün beleş oyun yok muydu gözükmüyo bende
yarın

steam'i bekleyip arasında çok fark olmazsa steamden alacağım. ama çok mantıklı gelmiyor artık. dün arkadaşa 1318 dolarlık full oyunlu steam hesabı aldım 4 k ya. 8 yıllık hesapmış evlenince satmak istemiş. bu işe yeni girenler steam hesabı satın alsa daha avantajlı ya da epic.

epic üzerinden oyun almak mantıksız geliyor bana fiyatları her ne kadar çok güzel olsa dahi, fazla verir steam üzerinden alırım.

buna direk çökün hiç. sormayın türkçe dublaj oyun birde bulunmaz nimet

Hocam kcd nin olayı o ama, diyalog fazla, oynanış ve dövüş mekanikleri çok gerçekçi, hikaye doygun. (muhtemelen yorulup modlayacaksın oyunu :D ) Ama hastasına çok güzel oyun mutlaka almanı öneririm. Ayrıca stüdyo Türkiye'ye de önem veriyor, milyonlarca kelime olmasına rağmen Türkçe dil desteğini devam ettirdiler.

yarın
bir şans vericem gibi

epic üzerinden oyun almak mantıksız geliyor bana fiyatları her ne kadar çok güzel olsa dahi, fazla verir steam üzerinden alırım.
epic de sony oyunları alınır epicdeki en büyük avantaj para geri iade veriyor mesela god of war ragnarok ve spiderman remastered için 270 tl tl para iadesi aldım bundan önceki indirimlerde cyberpunk almıştım 300 tl ye ondanda 79 tl para iadesi gelmişti bu oyunlara kullandım sonra istedigim oyun indirime girdiginde 272 tl yi kullanıp istedigim oyunu çok bedava fiyata çekecegim steam da böyle bir olay yok

Clair Obscur: Expedition 33, Dying Light 2 Stay Human, Ghost of Tsushima, Assassin's Creed Shadows bu oyunları önceden kalan ödüllerim vardı kullandım ve 2k ya aldım tam gayet iyi bence. Ayrıca 433TL de geri ödeme verdi.

arada kaynadı galiba AC Shadows alınır mı? 900 tl

Clair Obscur: Expedition 33, Dying Light 2 Stay Human, Ghost of Tsushima, Assassin's Creed Shadows bu oyunları önceden kalan ödüllerim vardı kullandım ve 2k ya aldım tam gayet iyi bence.

dying light 2 nin bedava gelme durumu vardı

arada kaynadı galiba AC Shadows alınır mı? 900 tl
ubisoft plus al kanka 300 tl turkcell üzerinden 1 ayda yer yutarsın ac ye 900 fazla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,543
Üyeler
186,505
Son üye
bwlwl
Geri