IPhone önerisi 50000TL'Ye.

Reaksiyon skoru
14
50000TL'ye iphone önerisi gerekmekte, önerebileceğiniz bir modeli var mı? İphone 15 buldum bu fiyata, 2.elde yurt içi cihaz olarak ne bulabilirim?

50000TL'ye iphone önerisi gerekmekte, önerebileceğiniz bir modeli var mı? İphone 15 buldum bu fiyata, 2.elde yurt içi cihaz olarak ne bulabilirim?
sıfır iphone 16e bakılabilir 40 bandına 2.elden iphone 16 bulunur 50 ye

2.el alırken nelere dikkat etmem lazım?
2.elde çok yeni iphone modelleri almanız gerekiyor alt modellerin hepsi toplama oluyor iphone da mesela şuan en güncel iphone 17 varsa kapalı kutu 17 yada kapalı kutu yurtdışı 16 kovalamak mantıklı

iPhone 7'den Redmi Note 12 Pro5g'ye geçtim. Ancak çeşitli şebeke sorunları yaşadım, şuanda ise o telefondan 15'e geçmek istiyorum.
kalitesiz bir iphonedan kalitesiz bir androide geçtiğiniz için olmuş dediğiniz yavaşlamalar vs
15 16 veya 16e ye geçilebilir , ben şahsen magic 7 pro ve xioami 15i de değerlendiririm tabii androidin özgürlüğünü sevdiğim için ama tercih yine sizin.

kalitesiz bir iphonedan kalitesiz bir androide geçtiğiniz için olmuş dediğiniz yavaşlamalar vs
15 16 veya 16e ye geçilebilir , ben şahsen magic 7 pro ve xioami 15i de değerlendiririm tabii androidin özgürlüğünü sevdiğim için ama tercih yine sizin.
Aldığım yıllarda yeni çıkmıştı hocam, uzun bir süre de kullandım. Bir daha Xiaomi 15 kullanmam.

Aldığım yıllarda yeni çıkmıştı hocam, uzun bir süre de kullandım. Bir daha Xiaomi 15 kullanmam.
redmi serisi ile normal xioami serileri arasında hep dağlar kadar fark olmuştur ki yılllardır redmi serisi kullansamda bir şikayetim olmadı şimdiye kadar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,946
Üyeler
186,697
Son üye
ahmet11
Geri